Przejdź do forum
Błędny spadek wykre...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Błędny spadek wykresu.

9 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
343 Wyświetlenia
pawelksg13
Poker Player

Witam. Po update ktory wykonałem w dniu wczorajszym przestało mi liczyc wygrane turniejowe i wykres jest spadkowy mimo tego ze jestem na swoim,a nawet na plus. Wykres przestawia sie nastepująco i ta linia nie powinna byc spadkowa. Zdjęcia
Co może byc nie tak?

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
pawelksg13 Autor wątku
pawelksg13
Poker Player

odswiezam

Odpowiedz
Cytat
pawelksg13 Autor wątku
pawelksg13
Poker Player

refresh

Odpowiedz
Cytat
socosoco
Oldschool Grinder

masz najnowsza aktualizacje? wiem ze chyba poprzednia naprawiala to, tylko w opisie prosili zeby utworzyc nowa baze

Odpowiedz
Cytat
pawelksg13 Autor wątku
pawelksg13
Poker Player

tak mam najnowsza aktualizacje.

Odpowiedz
Cytat
pawelksg13 Autor wątku
pawelksg13
Poker Player

ref

Odpowiedz
Cytat
EmiyaKiritsugu
PokerStrategist

IMO to jest temat na forum holdemmanagera, tam masz bardziej kompetentne osoby do pomocy w tej sprawie. Radziłbym Ci jednak przyjrzeć się danym o ostatnich turniejach czy na pewno zostały dobrze zczytane do bazy. Patrząc po wykresie wygląda na to, że twój hm nie odczytuje ile wygrałeś w danym turku.

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

Witaj,

Dokładnie tak jak napisał Emiya, bardzo możliwe że pliki nie zostały poprawnie zaimportowane, jeśli problem będzie się powtarzał to pozostaje mi polecić kontakt z supportem Hm'a, bo oni znają się na tym najlepiej.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
pawelksg13 Autor wątku
pawelksg13
Poker Player

Ok. Chyba znalazłem podobny problem,ale na forum HM :) Mam nadzieje ze to pomoze.
http://forums.holdemmanager.com/bug-reports/506792-wrong-ev-graph-since-last-update.html

Odpowiedz
Cytat