Dosyć często ostatnio mam taki błąd gdy odpalam trening.
Z czego to wynika i jak to obejść?
Jak uruchamiam trening z komórki - ta sama sieć WIFI w domu to jest OK, no ale tak sie przecież nie da...
Dosyć często ostatnio mam taki błąd gdy odpalam trening.
Z czego to wynika i jak to obejść?
Jak uruchamiam trening z komórki - ta sama sieć WIFI w domu to jest OK, no ale tak sie przecież nie da...
Witam.
Problemu szukałbym w takim razie po stronie Twojego komputera na którym ten błąd się pojawia. Może to być niezaktualizowany Adobe Flash player lub Java, jakieś dodatkowe oprogramowanie blokujące połączenie.
Pozdrawiam.
heja
Też mi się wydaje, że to coś u mnie, tylko dziwne, że raz działa raz nie. Jakby to była wina FW czy java itp to raczej cały czas by był błąd. hmm
W ciągu ostatniego miesiąca miałem 3-4 dni, w których występował ten sam problem. Przykładowo w poniedziałek pisało: błąd w połączeniu z serwerem, wtorek i środa działa ok, potem w czwartek znów ten błąd, a w piątek znów działa.
Mam ten sam problem. Gdy odpalam PS na firefoxie błąd ten występuje. Jednak gdy użyje przeglądarki google chrom mogę treningi oglądać bez problemu.
Zawsze warto sprawdzić inną przeglądarkę :).
A czy czasami nie używacie AdBlockera lub podobnego addona? Ustawcie wyjątek dla PokerStrateg.com.
U mnie treningi kutasiły się z powodu antywira Trend Micro. Np. działały tylko zaraz po włączeniu kompa, a po przeglądaniu jakichś stron nie dało się wejść normalnie na kołczing. Bez antywira jak i z Kasperskim działa bez problemu.