Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] awaria pokerstars

12 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,344 Wyświetlenia
taxman29
Poker Player

Witam

Grałem dwa pojedynki 1/1 za 2$ wiem żadne pieniądze jednak w pewnym momencie PS odmówił posłuszeństwa na długi czas status sieci był na zero w kilku serwerach w innych na 100% na stronę PS też nie mogłem wejść. Poza tym miałem sprawny internet.

Zdenerwowało mnie to zwłaszcza że dziś wyłącznie przegrywałem. Komputer jest po świeżej instalacji.

Teraz przejdę do sedna byłem pewny że to PS nawalił jednak do bet365 i partypoker również nie mogłem się zalogować :(

A mimo to net działał? Nie działało też pokerstrategy i kilka innych stron pokerowych cała reszta działała! ?(

Sam nie wiem co myśleć prosił bym kogoś mądrzejszego o zdanie.
Nie chciał bym przegrać kiedyś większej stawki tylko z powodu tego że jakiś room po prostu przestanie działać.

ps. jako że to pierwszy post pisany pod wpływem emocji
dodam że mam na imię Artur jestem z Krakowa gram ok 5 miesięcy.

11 odpowiedzi
MonsterFil
Oldschool Grinder

Kapica blokuje strony z hazardem pewnie i Ciebie już dopadł :-)

Nie działało też pokerstrategy i kilka innych stron pokerowych cała reszta działała!

Ustawa antyhazardowa. Uciekajmy wszyscy, bo nas pozamykaja :D
A tak na serio to, musiales miec jakas awarie z netem, bo pokerstrategy nie ma zadnego powiazania technicznego z pokerromami.

U mnie czasem tez wystepuja takie problemy, mam internet z dialogu i co jakis czas po prostu zanika, co lepsze - dzialaja wszystkie komunikatory, nie dzialaja witryny internetowe i inne aplikacje wymagajace polaczenia z internetem (w tym pokerromy)

taxman29 Autor wątku
taxman29
Poker Player

Wielkie dzięki za głos mam nadzieje że internet będzie nam nawalał w tak dziwny sposób rzadko i nie w grach o wysoką stawkę :)

A pomysły na walkę z hazardem pokerem wydają mi się dalej jakimś głupim żartem. Mam nadzieje że tak zostanie. =)

shin0bi69
PokerStrategist

Pownienes zadzwonićŢ do swojego providera internetu: problem prawie na pewno lezal po ich stronie.

Miałem to samo. Bardzo dziwna sytuacja :D Nie działało właśnie ps.com i żadne pokerroomy. Wszystkie inne www działały normalnie.

jeśli Twój dostawca internetu to chello to ja też tak miałem niedawno. To co Ci mogę polecić to zmiana dostawcy internetu, ja już im wypowiedziałem umowę bo blokowanie dostępu do niektórych serwisów/stron to gruba przesada

Ta.. chello. Nie rozumiem jednak wypowiedzenia. Nie jesteś zadowolony z ich usług? U mnie to trwało z 30-40min i to jeden jedyny raz. Wcześniej miałem neo może dlatego taki zadowolony :)

Mały offtop. Myślicie że to przygotowania do blokowania poker connected www ? : D

mlooody88
Oldschool Grinder

Mam internet z chello. Niedawno miałem taką samą sytuacje. Grając na FTP mnie rozłączyło i nie mogłem się połączyć ani z FTP ani z P*, pokerstrategy oraz inne polskie strony o tematyce pokerowej też nie działały... Wszystkie inne strony i internet działał bez problemu.
Następnego dnia wszystko wróciło do normy.

tomex111
Oldschool Grinder

też mam chello i czasami tak jest , że nie które strony nie działają nie tylko te z pokerem trwa to zazwyczaj 1-3 h najczęściej zdarza się tak w nocy

Nie sieję paniki, ale nie uważacie że to dość dziwne? Wszystko inne działało, torrenty max DL/UP. Sprawdzałem inne strony z końcówką .com i działały.

mnie nie działała część stron w tym wszystkie pokerowe + parę z pokerem nie związanych w tym co dziwne strona UPC, wypowiedziałem umowę bo taki brak dostępu, który się powtarza nie wygląda na przypadkowe działanie, a jeśli nawet to przypadek to znajdzie się ktoś kto takich błędów nie popełnia. Jak coś to zawsze mogę podpisać nową umowę...