Siema!
Kilka miechów temu wykorzystałem triale HM i PT, od października gram regularnie i używam Xeestera, ale tu trial też się niedługo skończy.
W listopadzie udało mi się zarobić ~$60 i mój BR wynosi $80. Planuję kupić HM2, ale dopiero jak osiągnę BR $120, żeby spokojnie grać dalej z $60. Teraz zastanawiam się czy jest jakaś alternatywa, z której mógłbym korzystać jeszcze przez (optymistycznie) kolejny miesiąc czy warto zainwestować swoją kasę (nie z BR)? Dodam, że lubię analizować staty i brakowałoby mi ich:D
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Narzędzia pokerowe
5
Użytkownicy
0
Reakcje
641
Wyświetlenia
4 odpowiedzi
get it free? ja wyrabiałem hm2(a właściwie 100$ w ich sklepie) na winnerze nl4 i zajęło mi to około 30k rąk
+ jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś to napisz do supportu o przedłużenie triala, na pewno dostaniesz.
+ jak ja do nich pisałem z problemami odnośnie get it free to sami mi zaproponowali drugie przedłużenie
Prawda że jeśli chodzi o support HM i PT mi też raz przedłużyli o kolejny miesiąc za free.
Ale jeśli chciałbyś coś nie skomplikowanego to polecam Poker Copilot, 30dni free, więc może Ci starczy. Ja osobiście mam kompa mac więc stąd strzał w copilot'a gdyż działa bez problemu na mac.