co trzeba zrobić żeby w Hudzie nie pokazywało całego nicka gracza, a tylko jego skrót?
HUD Options > Stat Appearance > zaznaczasz statystykę (w tym przypadku Name) i ustawiasz Decimal na wartość 2. Wtedy będziesz miał pierwsze 4 litery nicka.
Witam,
Napisane przez piterd
Mam ten sam problem ale w HM1. Pomoże ktos?
zamień statystykę 'Name' na 'Abb. Name'. Znajdziesz ją w kategorii Misc.
Pozdrawiam
Elo wie ktoś jak ustawić litery w hudzie obok statystyk tak żeby wiedzieć co dana statystyka oznacza?? ♠_ugly:
Napisane przez ziomhoum
Elo wie ktoś jak ustawić litery w hudzie obok statystyk tak żeby wiedzieć co dana statystyka oznacza?? ♠_ugly:
Hej,
w hm 1 jest tak:
hud options/player prefernce/appearance/ musisz zaznaczyc zakładkę "show abbreviations"
Napisane przez ziomhoum
Witaj,
To są tzw skróty. Musisz zaznaczyć "Show abrrevations"
Spoiler

Reszta to jest kwestia jak ustawisz sobie hud'a. Można też zmieniać odpowiednią nazwę skótu w stosunku do statystyki (Abbreviation).
Spoiler

Jeśli chcesz żeby skrót pokazywał się tylko przy niektórych statystykach, to musisz wykasować nazwy skrótów w pozostałych statach w tym samym oknie:
Spoiler

Pozdrawiam
Ok dzięki już są litery przy statystykach tylko teraz zrobiło się troche ciasno więc mam jeszcze jedno pytanie jak zrobić żeby mój hud nie miał tych wszystkich statystyk tylko np 3 VPIP, PFR i ilość hands??
Dzięki fajna produkcja dużo się z niej dowiedziałem ale niestety nie znalazłem w niej odpowiedzi na swoje pytanie, chyba że przeoczyłem ale wątpię.
Lewa kolumna to są Twoje statystyki, wystarczy nacisnąć strzałkę skierowaną w prawą stronę, żeby skasować daną statystykę.

Spoko ale mi chodziło tylko o mojego huda a jak skasowałem to ogólnie zmienił się hud u wszystkich graczy że mam teraz tylko 3 staty u każdego.
Cześć,
nie dziwne że tak się stało bo wprowadzałeś ustawienia do całego HUDa. Dodaj te staty spowrotem a następnie ustaw w Stat Appearance oddzielnie dla każdej statystyki czy ma być ona wyświetlana także dla Hero. "Use stat for Hero" po prawej po kliknięciu na każdą ze statystyk. Odznacz sobie te niepotrzebne.
Pozdrawiam.