Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

888 Hud

12 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
364 Wyświetlenia

Witam
HH zapisuje mi sie na dysku, w HM mam podana ta sama sciezke, jez. ang. Ale sam HM chyba nie pobiera mi rak, jak wchodze w zakladke Hands i zaznaczam swoj nick nie pokazuje zadnych rak.
Prosze o pomoc
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
salyk
Oldschool Grinder

Witam,

sprawdź czy te hh się zapisują na dysku. Po kilku rozdaniach po prostu sprawdź czy są na dysku w odpowiedniej lokalizacji (Nie włączaj HM)

Ponadto, na Twoim miejscu ustawiłbym ścieżki ponownie - mimo że wszystko wygląda ok, to i tak coś może być nie tak.

Daj znać czy to cokolwiek pomogło.. jeśli nie to będziemy szukać dalej :f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Tutaj z ciekawosci chcialem spr czy hh zapisuje soie w jez ang wyskoczyl taki komunikat

rece sie zapisuja bez lwczonego huda, sciezki ustawilem recznie na nowo co ciekawe jak daje na auto detect to wyskakuje inna sciezka do 888 ale na Niej zadne rozdania nie zapisuja sie

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Wszystko wygląda na ok..

1. Spróbuj ustawić całkowicie inny folder..
2. Czy da się ustawić HUD poprzez TableFindera?
3. Wyłącz chwilowo antyvira/firewalla i zobacz czy to coś pomoże..

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

nic z wyzej wuymenionych nie pomaga

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Masz pecha kolego bo w Windowsie nie można robić folderów z kropką w nazwie :).

Spróbuj w HM, folder autoimportu ustawić poziom wyżej czyli "hand histroy + subfolders" ale i tak wydaje mi się, że będzie z tym poważny problem bo Twój nickname zawiera trzy kropki i Windows ma z takim folderem problem.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jest jakas mozliwosc zmiany nazwy pliku badz jakeis inne rozwiazania bo support odpisal ze nie ma mozlziwosci zmiany nicka

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez imgoingtomirage
Spróbuj w HM, folder autoimportu ustawić poziom wyżej czyli "hand histroy + subfolders" ale i tak wydaje mi się, że będzie z tym poważny problem bo Twój nickname zawiera trzy kropki i Windows ma z takim folderem problem.

Pozdrawiam.

Próbowałeś tego?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

tak nadal nic

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Jeśli nie da się zmienić folderu z nazwą użytkownika na 888poker to nie widzę tutaj pomysłów, warto napisać do supportu HM bo sytuacja jest nietypowa :D.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Odpowiedz supportu:
"Hi,
Can you change the name of this folder? If you can't I don't see a way for us to fix this if windows won't allow opening of this folder. You will have to move the files manually to a valid folder for HM to import them.
You may want to email 888 and ask them to change the hand history folder names for screen names that end in periods to fix this issue.

Kevin"

Zmienic nazwe recznie tzn prawy zmien nazwe -nie da sie wowczas win nie moze znalezc tego elemntu... i zostaje stara nazwa. You will have to move the files manually to a valid folder for HM to import them-ktos powie jak to zrobic?. Do supportu sporbuje znowu napisac

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Musisz skopiować pliki z tego folderu (i zaimportować je manulanie), ale póki Twoje hand-history będzie zapisywane w takim samym folderze jak nazwa Twojego nickname czyli z kropkami to nie rozwiąże tego problemu, bo są to znaki niedozwolone w Windowsie w nazwie folderów.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat