Witam
Gdy gram 4-6 stołów bądź 1 rush nl fr bss na micro moja gra jest całkiem niezła, mam czas na podejmowanie dobrych decyzji i obserwację przeciwników.
Niestety na takiej ilości stołów szybko zaczynam się nudzić i albo zwiększam ilość stołów (10-12 bądź 2-3 na rushu) albo zaczynam kombinować i nie gram swojej A-game.
Problem pojawia się zazwyczaj przy większej ilości stołów, gram jakby z automatu i zamiast przeanalizować range przeciwnika wciskam jak kretyn przyciski call bądź raise a pozniej sie pukam w głowę że ktoś mnie wystackował bo skoro podbijał z btn'a to pewnie stealuje a później barreluje, na koniec jakaś tam moja TP dostaje w dupę za przeproszeniem bo ktoś pokazuje mi seta bądź AA,KK.
Przeglądam po sesji swoje ręce i widzę jakie czasem robię beznadziejne zagrania. Na micro przeciwnicy grają prostymi liniami a ja ich podejrzewam czasem o nie wiadomo jaką kurtuazję i tracę w głupi sposób pieniądze zamiast grać zwykłe abc tight aggr.
Wiem, że gdy pula jest większa niż powiedzmy te 10 bb powinienem chwilę się zastanowić, w końcu na decyzję jest przynajmniej 15 sek a ja zazwyczaj podejmuje w 1-2 sekundy, bardzo chciałbym to zmienić bo wiem że potrafię grać dobrze i wygrywać spokojnie na micro ale przez moją bezmyślność i pośpiech tak nie jest.
Od czego zacząć aby to zmienić?