Miesiąc temu przeszedłem z Betsafe na pokerstars, ze względu na ilość turnieji, statystyki dostepne no i możliwość rozwoju, poprzez otrzymywanie punktów Pokerstrategy.
Dzisiaj rano postanowiłem zaatakować wyższy limit (przy bankrollu ~900$) z SNG7$ przeszedłem na SNG15$. Zaczęło się to tragicznie, ciągle traciłem aż straciłem koło 300$.
Na co dzień jestem sportowcem (żeglarzem regatowym odkąd pamiętam, z wynikami) i postanowiłem, że sobie z tym poradzę i odratuje stracone pieniądze, bo jestem psychicznie przygotowany na tego typu wyzwania. Zjadłem coś, wypiłem i ruszyłem.
Ku mojemu zdziwieniu wariancja wcześniej zabierając mi 20 buy inów oddała mi je i jeszcze dała kolejnych 15
Moje pytanie i prośba o ocenę, czy warto ryzykować i iść dalej ? Czy nie lepiej odpuścić i wypocząć, zejść limit niżej i dopiero wtedy zacząć grać normalnie ? Swing 20$ buy inów to jest kosmos, nie wiem czy mindset pozwala na takie kontynuacje, jaką ja wykonałem
Zagrałem podczas tych 2 sesji 112 turnieji
Moje aktualne statystyki:
ROI : 16,24
Turnieje : 398
ITM (in the money) : 38,19%
HUDa dopiero chcę ogarnąć, bo ten z elephanta mi nie chce odpalić, a HMa dopiero sobie kupie niedługo