To może i ja się wypowiem. Gram NL50/100 w 80% stoliki zoom co myślę jest dość istotne jeśli chodzi o dobór godzinowy i długość poszczególnych sesji.
Gram 4living od ponad 2 lat a od 1.5 roku zajmuję się równieź wychowaniem i opieką nad córeczką. Wstaję ok 5 rano , spacer z psem , kawa , krótki przegląd internetu. W między czasie do pracy wstaje moja żona a córka śpi więc mam czas ok 60 minut na grę czyli ok 1000rąk.
W godzinach między 7-12 spędzam czas z małą , w między czasie jeśli jest to możliwe staram się znaleźć czas na analizę, oglądnie filmów.
12-14 drzemka z małą co jest istotne dla mojego organizmu ze względu na krótki sen w nocy.
14-16 Najczęściej udaje mi się zagrać ok 500 rąk + muszę przygotować coś na obiad.
16 wraca moja żona. Ja gram w godzinach 16-18 , później najczęściej jakieś zakupy , spacery czy film wieczorny z żonką.
21-23 ostatnia sesja
Ogółem w ciągu tygodnia staram się rozegrać ok 4000 rozdań dziennie.
W weekend bywa różnie. Najczęściej gram również tyle samo ale nie napinam się . ROdzina jest dla mnie najważniejsza więc jeśli tylko to możliwe staram się spędzać z nia jak najwięcej czasu.
Generalnie moje średnia miesięczna to ok 100.000 rąk + analizy , sweaty.
Tak po krótce wygląda mój pokerowy świat. Pozdro