Przejdź do forum
Twister na iPoker

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Twister na iPoker

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
458 Wyświetlenia
barteq88

Strzeżcie się jak Wasz mindset jest tak słaby jak mój :P

Można sobie grać, grać i nic, nawet najbardziej wkurzające spoty nie mogą się równać z samą przegraną, kiedy nagle uda Ci się wylosować 20-krotność buy-ina (mój rekord) i przegrywasz akurat ten turniej, kiedy udało się tak ładnie wylosować :/
Później już praktycznie nie ma szans grać następnych, bo będą najprawdopodobniej te najniższe (które grać możesz słabo i bez chęci), a już na pewno nie te 20-krotnie większe od BI.

Dobre gry dla fishów, bo mogą wciągać, ale ja mówię (i tu się lekko bronię z moim podejściem i mindsetem) STANOWCZE - NIGDY WIĘCEJ!

Nie ma to jak cashóweczki, albo zwykłe sng :))

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Edziorrr
Spoiler

Odpowiedz
Cytat
barteq88 Autor wątku
barteq88

Napisane przez Edziorrr

Spoiler

Jesteś cham i prostak. Żal mi Cię! Jak masz coś pisać to pisz coś konstruktywnego. Samo to, że piszesz tutaj w ogóle przeczy temu obrazkowi, więc seriously...

Odpowiedz
Cytat
preludiumm

Napisane przez barteq88
Jak masz coś pisać to pisz coś konstruktywnego.

zmienianie świata proponuję zacząć od siebie :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
doxdoxdox0

Później już praktycznie nie ma szans grać następnych, bo będą najprawdopodobniej te najniższe (które grać możesz słabo i bez chęci), a już na pewno nie te 20-krotnie większe od BI.

paradoks hazardzisty? kiepska sprawa dla pokerzysty

Odpowiedz
Cytat

Witajcie,

Proszę powstrzymać się od wzajemnych uprzejmości. Jeśli chcecie porozmawiać na temat mindsetu niezbędnego w grach typu Twister, to proszę.

Jeśli dyskusja wciąż będzie polegać na wzajemnych utarczkach, wątek zostanie zamknięty.

Pozdrawiam,

jeneral86

Odpowiedz
Cytat
barteq88 Autor wątku
barteq88

Co prawda jakiś gorszych epitetów nie było myślę, ale i tak przepraszam za moją wypowiedź. Troszkę mi się wtedy wypiło i akurat postanowiłem komuś zacytować moją koleżankę... :D

Ja bym jednak chętnie porozmawiał jeszcze o Twisterze (tj. jeśli ktoś ma jakieś ciekawe uwagi).

Napisane przez doxdoxdox0

paradoks hazardzisty? kiepska sprawa dla pokerzysty

No w sumie tak, ale ten rodzaj gry, jak żaden inny, akurat tak ma. Samo kręcące się koło (fortuny) pachnie hazardem (mimo, że teoretycznie dobry gracz w długim okresie czasu powinien być na +).

Odpowiedz
Cytat