Witam. Co dzieje sie z Pokerstarsem? Nowa polityka firmy doprowadza do niszczenia pokera jako gry umiejetnosci i strategii. Jeszcze kilka miesiecy temu mozna bylo wyizolowac limpiera dzis nue zaleznie czy podbije do 400 czy 1000 i tak dolozy z kazda reka. Ba... Tam nawwt jyz nie zrzuca sie juz rsk typu 72 102 do 4 betu. To jyz jest tragedia. No niskich stswkach to juz tylko szczewcie sie liczy. Ja nigdy nie mialem wiec zawsz e konczy sie tak samo. Szybjim odpadnieciem
Co meczace? Ze ktos noe rozumie jak mozna spr ze SB 3 bet z 72 ?,bo ja nie rozumiem tego. Najlwpszs jest to ze gosc wygral bo na riwerze trafil pokera
Właśnie na takich słabych zagraniach przeciwników w długim okresie czasu robimy masę $$$. Tylko kwestia dostosować do nich swoją strategię
A co mi da strategia? Mam AKs i na flopie trafiam kolor. Gosc wsuwa all in ja spr i gosc trsfia pokera. Gdzie blad? Ja nie widze
lukla49 może to niepoprawna reklama innej strony, ale polecam http://sjp.pwn.pl/
To powinno rozwiązać choć część Twoich problemów.
Podejrzewam, że to wynika po prostu z tego, że nie potrafisz dostosować do nich swojej gry. Popracuj trochę nad tym, a znajdziesz w nich, zamiast dzikich przeciwników, fontanny pieniędzy
Nowy odcinek serialu "Nakarm trolla". Ale wyjątkowo słaby, przewidywalny i wszystko się powtarza... Trochę więcej kreatywności... Musisz przebić tego od protezy języka! Gl
Temat do zamknięcia, ban dla debila. Nie wierze, że to nie fake konto. Temat założony żeby rozpocząć burzę. Ziomek nawet nie potrafi zdania po polsku napisać. A on chce wygrywać w pokera
Tutaj Zamiast jakiejs rozmowy na poziomie widzd ze jest obraxanie mnievi wysmiewanie. Jezeli tak wyglada spolecznosc pokerows to wstyd mi ze do niej naleze. Np na forach szschowych mozna porozmawiac na poziomie