Przejdź do forum
Tragedis na Pokerst...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Tragedis na Pokerstars

39 Posty
25 Użytkownicy
91 Reakcje
16.8 K Wyświetlenia

Witam. Co dzieje sie z Pokerstarsem? Nowa polityka firmy doprowadza do niszczenia pokera jako gry umiejetnosci i strategii. Jeszcze kilka miesiecy temu mozna bylo wyizolowac limpiera dzis nue zaleznie czy podbije do 400 czy 1000 i tak dolozy z kazda reka. Ba... Tam nawwt jyz nie zrzuca sie juz rsk typu 72 102 do 4 betu. To jyz jest tragedia. No niskich stswkach to juz tylko szczewcie sie liczy. Ja nigdy nie mialem wiec zawsz e konczy sie tak samo. Szybjim odpadnieciem

Odpowiedz
Cytat
38 odpowiedzi
queristo
xTcWarMaster

To się robi męczące.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Chetnie bym wszedl alr nie mam kasy na to

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Co meczace? Ze ktos noe rozumie jak mozna spr ze SB 3 bet z 72 ?,bo ja nie rozumiem tego. Najlwpszs jest to ze gosc wygral bo na riwerze trafil pokera

Odpowiedz
Cytat
grucha888

pisze sie trafil na riwierze

Odpowiedz
Cytat
arkhos

Właśnie na takich słabych zagraniach przeciwników w długim okresie czasu robimy masę $$$. Tylko kwestia dostosować do nich swoją strategię ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A co mi da strategia? Mam AKs i na flopie trafiam kolor. Gosc wsuwa all in ja spr i gosc trsfia pokera. Gdzie blad? Ja nie widze

Odpowiedz
Cytat
arkhos

Just #wariancja

Odpowiedz
Cytat
elektrofu

lukla49 może to niepoprawna reklama innej strony, ale polecam http://sjp.pwn.pl/
To powinno rozwiązać choć część Twoich problemów.

Odpowiedz
Cytat
ONKAM

Jak są tacy dobrzy to zmień strategię i wsuwaj 72o.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No wlasnie na takich fiszach ja przegrywam. Nienawidze grac z fiszami

Odpowiedz
Cytat
arkhos

Podejrzewam, że to wynika po prostu z tego, że nie potrafisz dostosować do nich swojej gry. Popracuj trochę nad tym, a znajdziesz w nich, zamiast dzikich przeciwników, fontanny pieniędzy :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Wronx93

Nowy odcinek serialu "Nakarm trolla". Ale wyjątkowo słaby, przewidywalny i wszystko się powtarza... Trochę więcej kreatywności... Musisz przebić tego od protezy języka! Gl

Odpowiedz
Cytat
RevolutionPL

Temat do zamknięcia, ban dla debila. Nie wierze, że to nie fake konto. Temat założony żeby rozpocząć burzę. Ziomek nawet nie potrafi zdania po polsku napisać. A on chce wygrywać w pokera :truestory:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Tutaj Zamiast jakiejs rozmowy na poziomie widzd ze jest obraxanie mnievi wysmiewanie. Jezeli tak wyglada spolecznosc pokerows to wstyd mi ze do niej naleze. Np na forach szschowych mozna porozmawiac na poziomie

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz

to graj tak samo i trzep kapustę

Odpowiedz
Cytat
Padros

troll lub amoratank.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_