Przejdź do forum
Totalny downswing

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Totalny downswing

28 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
2,572 Wyświetlenia
panpankracy Autor wątku
panpankracy

Nie no, mysle, ze bede jechal nadal te turki 2 180 man na starsach i 4.4 on demand na full tilcie.

Jak sie je gra to mozna dostac niezlego smuta jak sie wtopi nastego buyina na flipie przed bublem, ale co zrobic. Potem masz 1-2 miejsce i zapominasz. Grunt to trzymac sie swojego BRM i wtedy step by step dojedziesz wyzej.

Mysle, ze do turków 12 on demand i 12 turbo na starsach przejde jak bede mial minimum 800 a moze nawet 1000 dolcow. Chociaz o ile wiem to jest zalecany nawet ostrzejszy BRM, musze to jeszcze przeanalizowac.

arturh

No widzisz i wszystko gra. Na cash jak tiltujesz to na NL25+ polecałbym ci 40-50BI tak dla spokojnej gry.

PS. co to soą te turki on demand na FTP?

panpankracy Autor wątku
panpankracy

Turki on demand sa to turnieje z wpisowym 4.4, 12, 26$ ktore odpalaja sie jak tylko znajdzie sie 45 zawodnikow chcacych grac. z reguly nowy turniej odpala sie co 5-30 minut w zaleznosci od pory dnia i stawek.
jest to turniej w systemie rush turbo. blindy rosna co 3 minuty, ale przez to ze to rush to de facto masz w ciagu poziomu wiecej rozdan niz w zwyklym turbosie 5 minutowym.

jak dochodzisz do FT to rush sie konczy i masz statyczna gre, ale blindy nadal rosna co 3 minuty, wiec jest troche hardkorowo.

jest tez wersja on demand za 2,2 czy 2,7 ale to nie jest rush tylko zwykly turniej z 10 min blindami.

aha co najwazniejsze w turnieju on demand do 5 poziomu blindow jest nieograniczona rejestracja wiec najczesciej w tych turniejach gra 100-400 osob (znowuz w zaleznosci od pory dnia i stawek)

arturh

dzięki a ile mniej więcej trwa taki rush?

panpankracy Autor wątku
panpankracy

max 2h-2,5h, a jak jest 100 osob to pewnie i sporo krocej.

Delcrimo

grałem z Tobą na nl10 , wydawałeś mi się raczej średnim reguralnym graczem tam, nie grałeś jakiegoś rewelacyjnego pokera taki prosty ale nie szalony jak widzę po tym szot z 8bi na nl100 :D Wracaj na nl10, powoli odbuduj bankroll i graj to do czego Cię ciągnie :)) przy okazji jak wygląda gra na nl25 na starsach bo planuje tam wskoczyć, w tym miesiącu, duża różnica poziomu??

lechrumski

Ok panpankracy, jak teraz wyglada sytuacja? Czy mozemy jakos pomoc z czyms szczegolnym?

panpankracy Autor wątku
panpankracy

Mysle, ze teraz pod wzgledem mindsetowym jest ok. Moze czasem przy dluzszej sesji przestaje grac A-game. Ale w normalnych sesjach nie ma wiekszych bledow i wszystko powoli do przodu.

Czasem zdarza mi sie przelevelowac myslenie, jak mam jakiegos CSa za sobą, ale coż, trzeba być tego świadomym.

Takze wielkie dzieki za pomoc, mam nadzieje, ze teraz juz tylko step by step w górę :). Nie ma pośpiechu wyniki przyjdą same :)