Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

.

9 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,495 Wyświetlenia

.

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi

.

Odpowiedz
Cytat
Ixi09

Ja proponuje na początku podzielić dzień na śniadanie, obiad, kolacja. Przed każdym posiłkiem dodawać sobie zadanie, np. Przed posiłkiem posprzątam, nagrodą dla mnie będzie pyszne jedzenie, które sobie uszykuje. Stopniowo planuj sobie dzień by się przyzwyczaić do wysiłku fizycznego/umysłowego.

Zrobienie sobie planu i od razu chodzić jak wskazówka jest bardzo ciężko.
Pracować cały dzień się nie da. Jezeli bedziesz "pracowac" bardzo dlugo to się zniechęcisz. Odpoczynek też jest pracą.

Sprawdz program sunbird, jednak ja wole samemu napisać na kartce.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

.

Odpowiedz
Cytat
hakunamatata1

Nie wiem czy ja dobrze zrozumialem ale jesli chodzi o to mam plan dnia zwiazany z pokerem.Jestem tegorocznym maturzysta ,dostalem sie na studia.Szukam pracy gdzie popadnie razem z ukochana ale 2 miesiace wszedzie CV rozsnosilismy i nic a jej tez nie moge zaniedbywac wiec moj plan dnia wyglada tak:
:spade: Pobudka koło 10-11
:heart: Prysznic
:diamond: Sniadanko przeważnie platki(choc ogolnie malo jem mam 185cm a waze kolo 60kg ogolnie nie mam ochoty na jedzenie w taka duchote
:club::Jade do ukochanej kolo 12
:spade: 14 spacer
:heart: 16 obiad
:diamond: 17 analiza handsow w sesji(gdyz jest jakis serial na TV4 ktory Moja dziewczyna z siostrami oglada wiec 2h z zyciorysu :ayfkm:
:club:: 19 30 powrot do domu(taki rozklad autobusow)
:heart: 20 Wrzucenie rak do oceny przeczytanie jednego artykulu ostatnio zajalem sie psychologia i dydaktyka
:diamond:21 max 22 Sesja. Przed sesja przegladam jeszcze rozdania ocenione dzien wczesniej. Sesja Trwa okolo 2 - 2,5 h 1000handsow na 5-6 stolach NL4
:club: 23:30 0:30 Koniec sesji. Odprezenie poprzez World of Warcraft na serwerze Theatre of Dreams Serdecznie Polecam :nh

Dzieki takiemu rozplanowaniu dnia moge pogodzic wszystko :fdrink
Spedzic czas z dziewczyna popracowac mocno nad pokerem :f_cool:
I wszystko jak na ten moment uklada sie po mojej mysli

Jesli chodzilo o cos takiego to sie ciesze jak nie to przepraszam za zasmiecanie tematu :f_biggrin:

Pozdrawiam i powodzenia przy stolikach :f_love:

Odpowiedz
Cytat
Lucenzi

@up
ale za miche to Ty się weź ....

Odpowiedz
Cytat
sz3sz

@ up up

po pierwsze zwieksz masę

Odpowiedz
Cytat

@up up up

e tam, jak ci dobrze z 60kg to sie nie przejmuj

ja mam 185cm i do 24 lat (czyli do roku 2011)

miałem 65kg

teraz siup i 78kg bez zadnego starania

co do tematu

więcej poker mniej dziewczyna (czasowo) _cool: _cool:

rób z dwie sesje dziennie, bo 1k rąk mało doświadcza IMO

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

do zamkniecia

Odpowiedz
Cytat