.
Ja proponuje na początku podzielić dzień na śniadanie, obiad, kolacja. Przed każdym posiłkiem dodawać sobie zadanie, np. Przed posiłkiem posprzątam, nagrodą dla mnie będzie pyszne jedzenie, które sobie uszykuje. Stopniowo planuj sobie dzień by się przyzwyczaić do wysiłku fizycznego/umysłowego.
Zrobienie sobie planu i od razu chodzić jak wskazówka jest bardzo ciężko.
Pracować cały dzień się nie da. Jezeli bedziesz "pracowac" bardzo dlugo to się zniechęcisz. Odpoczynek też jest pracą.
Sprawdz program sunbird, jednak ja wole samemu napisać na kartce.
Nie wiem czy ja dobrze zrozumialem ale jesli chodzi o to mam plan dnia zwiazany z pokerem.Jestem tegorocznym maturzysta ,dostalem sie na studia.Szukam pracy gdzie popadnie razem z ukochana ale 2 miesiace wszedzie CV rozsnosilismy i nic a jej tez nie moge zaniedbywac wiec moj plan dnia wyglada tak:
Pobudka koło 10-11
Prysznic
Sniadanko przeważnie platki(choc ogolnie malo jem mam 185cm a waze kolo 60kg ogolnie nie mam ochoty na jedzenie w taka duchote
:club::Jade do ukochanej kolo 12
14 spacer
16 obiad
17 analiza handsow w sesji(gdyz jest jakis serial na TV4 ktory Moja dziewczyna z siostrami oglada wiec 2h z zyciorysu
:club:: 19 30 powrot do domu(taki rozklad autobusow)
20 Wrzucenie rak do oceny przeczytanie jednego artykulu ostatnio zajalem sie psychologia i dydaktyka
:diamond:21 max 22 Sesja. Przed sesja przegladam jeszcze rozdania ocenione dzien wczesniej. Sesja Trwa okolo 2 - 2,5 h 1000handsow na 5-6 stolach NL4
23:30 0:30 Koniec sesji. Odprezenie poprzez World of Warcraft na serwerze Theatre of Dreams Serdecznie Polecam :nh
Dzieki takiemu rozplanowaniu dnia moge pogodzic wszystko :fdrink
Spedzic czas z dziewczyna popracowac mocno nad pokerem
I wszystko jak na ten moment uklada sie po mojej mysli
Jesli chodzilo o cos takiego to sie ciesze jak nie to przepraszam za zasmiecanie tematu
Pozdrawiam i powodzenia przy stolikach
@up up up
e tam, jak ci dobrze z 60kg to sie nie przejmuj
ja mam 185cm i do 24 lat (czyli do roku 2011)
miałem 65kg
teraz siup i 78kg bez zadnego starania
co do tematu
więcej poker mniej dziewczyna (czasowo) ♠_cool: ♠_cool:
rób z dwie sesje dziennie, bo 1k rąk mało doświadcza IMO