yo,
kiedys na treningu u Lecha Rumskiego ktos i chyba on sam rowniez podawal link do popularnego tematu na 2+2 dotyczacego mindsetu, pamietam ze tamten post byl dosyc dlugi i byl poobah, szukam od kilku godzin i wiem, ze byl dosyc znany, ale nie moge znelezc, pamieta ktos ? albo ma dostep ?
Napisane przez Krzych113
yo,
kiedys na treningu u Lecha Rumskiego ktos i chyba on sam rowniez podawal link do popularnego tematu na 2+2 dotyczacego mindsetu, pamietam ze tamten post byl dosyc dlugi i byl poobah, szukam od kilku godzin i wiem, ze byl dosyc znany, ale nie moge znelezc, pamieta ktos ? albo ma dostep ?
Szczerze mowiac nigdy nie podawalem zadnego tematu z 2+2 na forum, bardzo mozliwe, ze podal go ktorys z uczestnikow treningu w nawiazaniu do jakiegos tematu. Jako ze do tej pory treningow byla masa, naprawde nie mam zielonego pojecia o ktory chodzi, ale mam nadzieje ze ktos Ci pomoze. Jesli pamietasz jakies slowa klucze to zawsze mozesz uzyc zaawansowanych filtrow w wyszukiwarce
pozdr
tak, faktycznie podawal go jeden z uczestnikow i byl to albo trening z odpowiedzialnosci albo z profesjonalizmu w pokerze, jednak cos pamietam, ze chyba chwaliles tamten temat ze bardzo dobry
Fajny post, ale nie chce mi się go czytać w tym barbarzyńskim języku. Może ktoś pokusi się o tłumaczenie?
Napisane przez Pasiv
Fajny post, ale nie chce mi się go czytać w tym barbarzyńskim języku. Może ktoś pokusi się o tłumaczenie?![]()
wow to jest juz wersja druga?
pamietam jak czytalem prototyp, gosc bardzo fajnie pisze... a i te jego wykresy czerwonej linii w omaszce <3