Przejdź do forum
Szukam psychologa s...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Szukam psychologa sportu. Warszawa

10 Posty
6 Użytkownicy
2 Reakcje
3,122 Wyświetlenia

Jak w temacie, szukam psychologa który pomógłby mi popracować z moimi emocjami.
Mam straszne wahania nastrojów. W tamtym tygodniu zrobiłem 50k hands i gra sprawiała mi frajdę. Na weekend zrobiłem sobie przerwę (zjazd na uczelni) i nagle od poniedziałku nie mogę zagrać 30minut bez rozrywającego mnie od środka wkurwiania i walenia w stół :facepalm:

Korzystał ktoś z usług takiej osoby??

Najlepiej by było, żeby taki człowiek miał doświadczenia w pracy z pokerzystami, żebym nie zużył 3h na tłumaczenie mi o co kaman.

Chociaż jak tak patrze na objawy to wychodzi, że jestem pojebany i mam jakąś nerwice.

Proszę o wszelkie info, namiary itp

Idę po whisky bo to na razie mój jedyny środek terapeutyczny -sądzę, że wcale nie dużo tańszy niż wizyty u lekarza

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
MateuszPaker
PokerStrategist

Link

Facet zna się na swojej pracy, profesjonalista pełną gębą, dodatkowo pracował już z kilkoma pokerzystami. Jedyny minus to wysoka cena(jak dla mnie).

Odpowiedz
Cytat
enader
BlackMember

a ile kosztuję godzina, bo nie mogę znaleźć na stronie

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez MateuszPaker
Link

Facet zna się na swojej pracy, profesjonalista pełną gębą, dodatkowo pracował już z kilkoma pokerzystami. Jedyny minus to wysoka cena(jak dla mnie).

to ten co prowadził na strategy treningi??

dołaczam się do pytania o cenę

Odpowiedz
Cytat
6th
6th
PokerStrategist

Napisane przez PokerSprite
Chociaż jak tak patrze na objawy to wychodzi, że jestem pojebany

Czy ja wiem. Powyższe raczej świadczy o tym, że z Tobą wszystko ok i nie ma co na siłę szukać dziury w całym. Jesteś pojebany i tyle. Pamiętaj, że na każdego mądrego przypada 10 idiotów. Także pij i baw się życiem. To będzie najlepsze wyjście.

Odpowiedz
Cytat
MateuszPaker
PokerStrategist

300 zł/1.5h. Mam nadzieje, że to nie była żadna tajemnica.Można się dogadać, rozłożyć na raty lub zapłacić w późniejszym terminie.

ten sam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

to jest tylko trochę drożej niż standardowe oferty.

pracowałeś z nim??

widziałem wątek jak zapowiadali że będzie kręcił filmy dla ps.com i robmaf i soek chwalili czyli wnoszę, że mieli z nim kontakt.

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Napisane przez MateuszPaker

300 zł/1.5h. Mam nadzieje, że to nie była żadna tajemnica.Można się dogadać, rozłożyć na raty lub zapłacić w późniejszym terminie.

ten sam

Trening mentalny :)

Odpowiedz
Cytat
enader
BlackMember

Gramgrubo i Lechrumski chyba z nim pracowali i bardzo sobie chwalili

Odpowiedz
Cytat

Polecam Tobie psychologów lub psychiatrów na ul. Chmielnej z Psychologgia.

Jest tam też terapeuta od wybuchów złości - Mariusz Moderski. Osobiście mi pomógł w podobnej jak Twoja sytuacji.

Odpowiedz
Cytat