Przejdź do forum
run it twice, hehe

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

run it twice, hehe

13 Posty
11 Użytkownicy
13 Reakcje
6,272 Wyświetlenia
barteq88

Nie żeby mi takie g...wienko ani dziesiątki takich mogło coś popsuć w mindsecie, ale nie wiem, gdzie to indziej postnąć :P

Czasem zamiast sklnąć, fajnie jest się czymś podzielić, I guess...

Koleś niezły nemo heh. A jak już zobaczyłem, że ma włączone Run it Twice, to dodatkowo musiałem się przez to niepotrzebnie ucieszyć "no, chociaż chop chop będzie", a tu ZONK -,-

Chyba najgorsza sytuacja z Run it Twice w życiu :/

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi
vandervelde12

Ja mam gdzies zapisane jak co prawda przed turnem dwa razy mam łamane trzy asy, raz na karete (dobral ja oczywiscie na T i R) i raz uzupełnił się jakis street :). No i pamiętam mnie mindsetowo dość mocno poraniło. Jak można podejrzeć kto ma włączone Run It Twice (ja to zapisuje w notatce)?

Odpowiedz
Cytat
AABurzaAA

pier**lone riverstars dwa razy w jednym rozdaniu haha :nh: :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth

ach ten ace on the river

Odpowiedz
Cytat
nommine

Run it twice opłaca się grać z fiszami?

Odpowiedz
Cytat
Sebkrol

co to znaczy opłaca się ? EV jest takie samo przy wlączonym i wylaczonym RIT

Odpowiedz
Cytat
saephir

Przeciwko fishowi, który odchodzi od stolika po torbie lepiej nie włączać "run it twice". Dlaczego? "Run it twice" zmniejsza proporcjonalnie prawdopodobieństwa wygranej i przegranej (dlatego nie zmienia się EV), zwiększając prawdopodobieństwo splita. Nie chcemy split pota na fisha, ponieważ jest większa szansa, że to jakiś inny gracz, a nie Hero dostanie kolejny spot na fisha w następnych rozdaniach i zgarnie jego forsę, po czym fish opuści stół.

Odpowiedz
Cytat
nikoro309

To czy mamy run it twice nie zmienia ev, więc matematycznie nie ma różnicy. Jednak fisze lubią jak spada 10 kart, więc jak fisz zobaczy, że masz włączone run it twice to chętniej się z Tobą zestakuje, bo pomyśli, że jak mu dojdzie to i tak zgarnie połowę pota. Możesz przez to dostawać luźniejsze calle. :f_wink:

Odpowiedz
Cytat
Culber

@nikoro903 - myślisz, że robią sobie na nas notki ? oznaczają kolorami itd ?

Odpowiedz
Cytat
nikoro309

No jak fisz zobaczy, że masz run it twice i np. wygra od Ciebie staka i nie ucieknie ze stołu to będzie wiedział, że masz run it twice. To dotyczy tylko tej gry, raczej nie pamiętają po kilu dniach kto ma run it twice. Dla nich to jest jak więcej hazardu w hazardzie :f_love: . Ale żadko który ma włączone run it twice, chyba nie wiedzą, że takie coś istnieje.

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

Mnóstwo regów ma RIT.

Nie kumam tego założenia, że jak stackuje się z AK na retarda i on pokazuje 63o to nie chcecie mieć run it twice?

Odpowiedz
Cytat
Sebkrol

każdy sobie może dopowiedzieć historyjke :D

np lepiej na fisza mieć włączone RIT bo jak fisz trafi i sie podwoi to czesto ucieknie ze stolika ;)

Odpowiedz
Cytat

Nie da się sprawdzić, czy ktoś ma RIT włączone - odpowiadając na pytanie gdzieś powyżej. Można najwyżej spytać na chacie ;).

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat