Gram NL50 na P* w sumie od tego miesiaca, mimo ze wynik mam na plusie to niepokoi mnie wariancja gdzie nie doznalem czegos takiego na NL25. Czy mozecie wrzucic jakies rekordowe sesje lub z miesiaca wyniki gdzie roznica miedzy profitem a EV jest duza. Chcialbym zobaczyc jak to wyglada u innych.
Ostatnio mialem dwie sesje bardzo dziwne gdzie wynik z nich wyszedl +100$ a EV pokazuje +910$
Sesje ogolnie bardzo dziwne bo duzo dostawalem AA i KK stakowalem sie dosc sporo na turnie z 80-95% szansa na zwyciestwo i na river spadaly sety lub tripsy czy kolory przeciwko mojej over parze lub setowi, dodam jeszcze ze w wiekszoci byly to spoty z slabszymi graczami poniewaz ogarniety gracz nie AI sie z AJ na bordzie Jxxx itp.
Kiedy dostane dwa takie badbeaty w sesji to przelkne chociaż ciezko, ale jezeli trafia sie 5 w krotkim odstepie czasowym i tylko ze slabymi graczami, to przestaje grac swoja najlepsza gre i rozgrywam pozniej dziwne rozdania, efektem tego bylo zakonczenie ostatniej sesji w inny sposob niz zawsze czyli nie czekalem na dojscie blindow do konca tylko nacisnalem zamkniecie poker roomu, po czym rozmyslalem nad tym wszystkim, problem ze snem a jak wstalem w koncu tym postem.
Najgorsze w tym wszystkim to ze boje sie zaczac nowa sesje i pewnie zaczne grac w trybie mniej agresywnym mimo ze moja agresja to okolo 2.0, a jak dostane AA czy KK to postflop pewnie bedzie x/c x/c x/f
Prosze o podanie jakis rekordowych wariancji moze mi to pomoze jak zobacze wieksze.