Siema,
ogólnie gram już troche (z pewymi przerwami) i raczej teraz prawie nigdy nie sprawiają mi żadnego problemu (czyt: nie mają na mnie wpływu) rozdania w których wiem że dobrze zagrałem ale miałem na przykład coolera, bad-beata itd. Jeśli wiem że zagrałem dobrze to wszystko jest ok i mogę tak przegrywać all day all night.
Problemem dla mnie jest kiedy trafi się seria zagrań w których na przykład grałem na unka i nie miałem pewności co do mojego zagrania , wiedziałem co ma koleś na river ale nie byłem pewny czy on to tu zrzuci itd. .. ogólnie rozdania w których nie jestem w stanie stwierdzić czy dobrze zagrałem. Czasem dopiero po sesji jak mam czas przeglądnąć bazę to widzę że zagrałem ok lub źle (wtedy wyciągam wnioski) a jeśli nie wiem to wrzucam rozdanie na forum. Ale to już jest po fakcie a mi chodzi o samą sesję
Może to dziwny problem ale po prostu seria takich niepewnych rozdań sprowadza mnie do B-game albo C-game .
Staram się szkolić w miarę regularnie ale tak czy siak zawsze pojawiają się rozdania w których nie do końca wiem jak zagrać i one mnie denerwują