Cześć, jestem tu u Was od niedawna, naprawde bardzo dużo się uczę, czytam, gram. Ale mam lekkie wątpliwości co do słuszności mojego poświęcenie, nie wiem może potrzebuje porządnego kopa w dupe żeby zapieprzać dalej.
Mój problem polega na tym że powątpiewam w to że w dłuższym terminie moge zarabiać na pokerze.
Czytałem wiele o tym, że czasy świetności pokera się skończyły, że nie da się robić teraz na tym pieniędzy jeżeli dopiero się zaczyna. Jednak mam swoje cele, chciałbym w przeciągu roku zarabiać na pokerze tyle, żeby móc utrzymać się jako student "na swoim", chce się wyprowadzić i mimo tego że nie pochodze z najbiedniejszej rodziny, to chciałbym się usamodzielnić, odciążyć rodziców i mieć satysfakcje z tego, że doszedlem do tego że moge utrzymywać sie SAM , czyli wynajmując własne mieszkanie, kupować samemu szame itd itd. myślicie że dojście do tego w rok, w dodatku studiując jest możliwe ?
Wiem, że jestem człowiekiem, który jak się na coś uprze to wytrwale do tego dąży, jednak potrzebuje kopa w dupe, żebym wiedział czy dojście do tego w rok jest możliwe, czy jest to REALNIE do osiągnięcia. Jest to mój główny cel na najbliższe 12 miesięcy.
Nienawidze tracić czasu, codziennie dojazd na uczelnie ( od przyszłego miesiąca ) będzie zajmował mi około 2h dziennie, wiem już że w tym czasie zamiast siedzieć jak burak dzień w dzień z słuchawkami i patrzeniu sie przez okno autobusu jak debil, będe siedział z tabletem i oglądał filmiki szkoleniowe, 2 h dziennie 5 razy w tygodniu (gram no limit SH ), w domu chce robić volume, 3-5 godzin gry, do tego wrzucanie problemowych spotów na forum. Wiem że nie jest to tyle ile niektórzy robią tutaj (czytam blogi) , ale jest to max tego co mogę z siebie wycisnąć, ponieważ oprócz tego jeszcze STUDIA.
Swój problem kieruje do bardziej doświadczonych graczy, jak oceniacie REALNIE, można taki level osiągnąć w rok jeżeli człowiek się zaangażuje ?
Można po takim czasie czarpać profity z pokera ?
Po jakim czasie WY zaczeliście zarabiać na pokerze ?
To prawda że nl2 jest limitem który się przechodzi najdłużej ?
PS. przepraszam za chaotyczność wpisu, ale pisanie pozwoli mi wyrzucić to co mam w sobie, a wątpliwości zebrało się we mnie naprawde wiele i będe wdzięczny jeżeli ktoś mi pomoże.
Pozdrawiam
Crimson