Witam.
Wydaje mi sie ze mam problem z brakiem szacunku do pieniędzy a dokładniej do wirtualnych dolarów. Problem objawia sie tym ze nie raz odpalam sobie gierki o poziom wyżej nie mając bankrola nawet ma te które gram regularnie (gram mikro
)
W domu nigdy nie było bogato. Na wszystko musiałem zapracować sam pracując już od 16 roku życia na betonowanie. Teraz rownież pracuje fizycznie i zarabiam jak dla mnie dużo i to może temu mam takie przekonanie ze nie dorobię sie grając w pokera.
Gram (duże słowo bo bardzo mało skupiam sie na analizie) od 3 lat i cały czas krążę w okolicach 100$. Nie umiem sam sie przekonać do tego ze pieniądze nie zdobyte ciężka fizyczna praca da sie zrobić pracując umysłowo..
Tak samo mam gdy gram na giełdzie betfair gdzie praktycznie każde zdarzenie gram za wszystko bo nie "cieszą" mnie drobniaki tylko od razu chciałbym zarabiać przykładowo 100 zł na dzień i to najlepiej bez dogłębnego analizy..
Nie umiem sobie z tym poradzić. Może miałby ktoś jakieś rady lub sposób żeby sie z tym uporać?
Z góry dzieki za pomoc. Pozdrawiam