Przejdź do forum
Problem " nowych gr...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Problem " nowych gracz "

21 Posty
16 Użytkownicy
0 Reakcje
1,513 Wyświetlenia
oooigo

Napisane przez AnyTwoPL

Napisane przez oooigo
Jest jeszcze jedna kwestia. Kacperus piszesz zapewne o grach cash. Ja jakoś nie widzę alternatywy dla P* i FTP jeżeli chodzi o SnG. Na jakiej platformie da się otworzyć kilka/kilkanaście stołów z wybranego limitu?
No dobra, może na party ale tylko STT i z 25% rake-iem.
Jak chciałem grac 30 i 50 osobowe to czeka się czasem z pół godziny na otworzenie stolika ..... jakaś masakra. O multitablingu zapomnij.
To samo turnieje. W sieci IPoker jak siadam wieczorem i mam ochotę na sesję MTT to w zakresie do 4$ ( bo na tyle mi pozwala bankroll) mam 1 lub dwa MTT do północy :)
Na starsach w tych samych godzinach mógłbym otworzyć 30 jak bym dał rade tyle grać.

Podsumowując: jak chcesz grac MTT, SnG to zostaje tylko P* i FTP. Jeżeli się mylę to proszę o sprostowanie.

No dobrze, ale w czym problem? Poziom na mtt badz mtt sng w okolicach 1-5$ na starsach i ftp tez jest zbyt wysoki? C'mon...

Problem jaki zauważyłem to to, że Kacperus proponuje aby nowi gracze próbowali grac na mniejszych room-ach a nie na dwóch topowych z uwagi na wyższy poziom. Ja napisałem jedynie, że można to zaproponowac jedynie graczom cash ponieważ dla graczy MTT i SnG nie ma raczej alternatywy i w zasadzie tylko na FTP i P* można komfortowo grać bez długiego czekania na zapełnienie stolików. I tylko tyle, taka moja uwaga :)