Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
709 Wyświetlenia
martynka56

Mam mały problem od kiedy zaczęłam grać nl100 zoom (w sumie krótko, ale od tego czasu się pojawił)

Gram Zoom nl25-50 SH. Krótko próbowałam nl100, ale szybko bilans 7h rąk to strata 1/4 rolla. Gra różni się zupełnie od nl25-50.
Mam problem w momencie kiedy przegram kilka rąk początkowo wygranych (a zawsze jest tak, że jak się przegrywa to leci każdy stolik identycznie na zoom)
Np. AA>TT rozegrane prawidłowo na K3A T T :) i podobnie w tym samym czasie na innych stołach.
Po takich batach zaczynam grać praktycznie z każdą kartą, nie oceniam zasięgów pod danego gracza-każda karta ma dla mnie wartość :)

Nigdy mi się to nie zdarzało, teraz mam podobnie na niższych limitach. Czy to zwyły tilt czy ma ktoś podobnie i jakoś to rozwiązał?

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
RubinPlayer

Tak to tilt i ukryte znuzenie grą. Kidy wygrywamy to sie nie ujawnia. Kiedy zaczynamy przegrywac to znuzenie daje o sobie znac i nie mozemy zmusic sie do myslenia i gramy juz na pale. Byle do przodu. A nuz karta przyzre.
Polecam parodniowa przerwe od gry. Dzien moze nie wystarczyc.
Takie cos pojawia sie tez po duzych stratach.
Podswiadomie chcemy je jak najszybciej odrobic i jak tylko karta przestaje isc to zaczynamy gamblerke.
Zrobic sobie przerwe zeby odzyskac wewnetrzny spokoj i motywacje do gry.

Odpowiedz
Cytat
socosoco

nowy limit dlatego tak masz, jak shotujesz zmniejsz ilosc stolow zeby na pewno podejmowac dobre decyzje, wtedy bedac bardziej skoncentrowana grze bedziesz wiedziec czy zagralas dobrze i to tylko wina wariancji przez co bedziesz sie mniej denerwowac

Odpowiedz
Cytat