Przejdź do forum
Po tym twoj tilt zn...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Po tym twoj tilt zniknie!!!!!!!!!!4 kroki

8 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
997 Wyświetlenia

Jesli masz tilt i szukasz pomocy to ten sposób jest najlepszy !!!!!!!!!!!!

1.Krok: Google

2.Krok: wpisz... Deal - film

3.Krok Miłego oglądania

4.Krok koniec filmu i tiltu !!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam i życze powiodzenia przy stołach !!!!!!

7 odpowiedzi
imgoingtomirage
PokerStrategist

Średni jest ten film.

Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to najprawdopodobniej osoby z zaburzeniami własnej osobowości.

by Terry Pratchett

!!!!!!!!

lechrumski
BlackMember

Hej Mienso,

Dzieki za linka, na pewno w weekend obejrzę filmik. Dzięki za to, że dzielisz się z innymi użytkownikami forum. Ja na pewno życzę wszystkim, żeby ten film pomógł jak największej ilości osób, natomiast każdy z nas inny i ludzie przyjmują informacje w bardzo różny sposób, dlatego nie ma jednego filmu/książki/cytatu która zadziała na wszystkich 100% skutecznie. Główną przyczyną tiltu są bardzo głębokie przekonania których pozbycie się ma wpływ na wiele aspektów naszego życia nie tylko na pokera. Jednym wystarczy obejrzenie filmu i fajnie, żeby takich osób było jak najwięcej natomiast inni będą potrzebowali innych technologii i metod.

Poza tym istnieje też duża różnica między krótkotrwałą korbą motywacyjną pod tytułem "Ihhhhaaaaaa teraz już nigdy nie będę tiltował" a długotrwałymi zmianami na całe życie.

Cieszę się jednak, że Ci ten film pomógł, zaczekamy na feedback innych użytkowników

AutystycznyAndrzej
Elite Grinder

?(

Czemu ten film w jakikolwiek sposób miałby działać antytiltowo? Równie dobrze możesz napisać że oglądanie Klanu pomaga...

Napisane przez AutystycznyAndrzej
?(

Czemu ten film w jakikolwiek sposób miałby działać antytiltowo? Równie dobrze możesz napisać że oglądanie Klanu pomaga...

a nie pomaga ?(

psychonauta
Oldschool Grinder

hahaha ten film jest smieszny! : D

dragoste
PokerStrategist

Jak dla mnie ten film jest zaprzeczeniem rzeczywistości jeśli chodzi o pokera.
To raczej nie jest jednak gra, gdzie wygrywa się przez czytanie odruchów ludzi. Nie jest to też gra, gdzie robi się jakiś show. Gracz nie jest też super pr0 bo wygrał AKo vs QQ.
Film natomiast pokazuje postawę "ale mu pokazałem jak się gra!". Taaak "wiedziałem, że będzie A na riverze"

Jeśli chodzi o mindset to już w ogóle nie wiem co tu może dobrze gracza nastawić. No ale jak komuś pomógł ten film, to ok. ;)

Pomijam już fakt kiepskiego wykonania.
Na początku filmu, gdy Hero trzyma T♥:9h, spada flop :9hxx :facepalm: