Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL 2 cash

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
3,301 Wyświetlenia
elektrofu

Cześć, mam problem, mianowicie prawie każdą sesję cash rozpoczynam swingiem na ok -2BI lub więcej a dopiero po około 15-20 minutach zaczynam grać swoją normalną grę, staję się bardziej agresywny, nie pakuję się w głupie sytuacje i zaczynam iść w górę. Czy też się z tym spotykacie, ew. jak sobie można z tym radzić ? Gram FR nl2 6-9 stołów naraz.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
AqueousIVigo

Rób sobie rozgrzewkę przed sesją. Może to być session review, może powtórz sobie błędy jakie do tej pory robiłeś i pomyśl jak grać, żeby ich uniknąć. Musisz się po prostu wprowadzić w optymalny stan, tak żebyś nie musiał przeznaczać na to pierwszych minut sesji i tracić niepotrzebnie kasę. Rozgrzewka nie musi kosztować ;)

Odpowiedz
Cytat
allinntopsad

rypnij sobie HU z kolega Snowie :D

Odpowiedz
Cytat
elektrofu Autor wątku
elektrofu

Dzięki, dobry pomysł, spróbuję. Właściwie mój błąd, pominąłem to w nauce :f_frown: Przegląd sesji robiłem tylko po.

Napisane przez allinntopsad
rypnij sobie HU z kolega Snowie :D

HU nie grywam, parę razy mi się zdarzyło ale tylko takie pod koniec mtt, może kiedyś się skuszę :)

Odpowiedz
Cytat
Sepurta

Chyba najlepszą opcją jest analiza rozdań przed sesją. Złapiesz nawyk analizy już na początku sesji i będziesz podejmował lepsze decyzje.

Odpowiedz
Cytat