Przejdź do forum
Muzyka poprawiająca...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Muzyka poprawiająca koncentrację...

80 Posty
63 Użytkownicy
1 Reakcje
12.7 K Wyświetlenia
rootpl Autor wątku
rootpl
Oldschool Grinder

Na razie sprawdziłem kilka płyt Morricone, ulubiona piosenka Sacco and Vanzetti, miazga totalna.

Faktycznie to co napisał 00471,bardzo często to czego słuchamy na co dzień sprawdza się świetnie.

Muszę poszperać w internecie, przeczesać temat koncentracji, kupić jakieś książki bo to najlepszy sposób na zgłębianie wiedzy.

Posprawdzam w tym tygodniu resztę rzeczy, które pojawiły się w tym temacie, kilka ciekawych pozycji pojawiło się.

Żydowskiego pianina raczej nie kupię, nie stać mnie, ale w przyszłości, kto wie :D

Odpowiedz
Cytat
Bejkker
PokerStrategist

Odpowiedz
Cytat
szoker22
PokerStrategist

ASTROBOY 19 AKA REO !!!

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez rootpl
Na razie sprawdziłem kilka płyt Morricone, ulubiona piosenka Sacco and Vanzetti, miazga totalna.

Faktycznie to co napisał 00471,bardzo często to czego słuchamy na co dzień sprawdza się świetnie.

Muszę poszperać w internecie, przeczesać temat koncentracji, kupić jakieś książki bo to najlepszy sposób na zgłębianie wiedzy.

Posprawdzam w tym tygodniu resztę rzeczy, które pojawiły się w tym temacie, kilka ciekawych pozycji pojawiło się.

Żydowskiego pianina raczej nie kupię, nie stać mnie, ale w przyszłości, kto wie :D

Morricone jest jak najbardziej ok, mozesz Vangelisa Johna Williams'a czy E.S Posthumus takze posluchac, ogolnie muzyka bez jakichs super szybkich zmian tonow i bez wokalu bedzie dobra, osobiscie polecam wszelkiego rodzaju muzykę filmową. Dobra jest takze muzyka typu ambient chillstep czy downtempo ktora relaksuje podczas sesji

Odpowiedz
Cytat
forzanerazzurri
Poker Player

Napisane przez czerstwyjan
Polecam Michała Lorenca, mi osobiście wpada do ucha jeszcze funk częśto, jazz, coś z folk rocku ;)

S vremena na vremene! np. :)

Ale to się generalnie z czasem zmienia. Lorenc myślę, że może być uniwersalny dość.

co z Lorenca? :)

Odpowiedz
Cytat

Dobrze mi sie przy tym stacka wrzuca _cool:

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01
Oldschool Grinder

Odpowiedz
Cytat
miron666
PokerStrategist

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez baadnewz01

Omg, Explosioni. Mój ulubiony zespół.

Autorze tematu,wczoraj zacząłem oglądać tę serię i to jest chyba coś, czego szukasz.

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot
Oldschool Grinder

Odpowiedz
Cytat
rootpl Autor wątku
rootpl
Oldschool Grinder

a jeżeli chodzi o morricone, to tego nie mógł zrobić człowiek, przecież to miazga jakaś

Ktoś wie jak ten pierwszy link pobrać z youtube ?

Odpowiedz
Cytat
Rantrave
Oldschool Grinder
zdrojek24
PokerStrategist

Odpowiedz
Cytat
andresix
Oldschool Grinder

To już było, ale zdecydowanie polecam :D :D Teraz cały czas przy tym gram i naprawdę jest super :)

PS do ćwiczeń też jest fajne :) Właśnie cisnę pompki, aby dobić do 100 :)

Odpowiedz
Cytat
bambucza1988
PokerStrategist

zamiast muzyki wole jakies audiobooki, z muzyka ma to niewiele wspolnego ale mi o dziwo poprawia koncentracje, naturalnie celem nie jest zeby zrozumiec dokladnie o czym jest ksiazka, a raczej zeby w momentach gdzie nie ma trudnych akcji na stolach mozg utrzymac na obrotach zeby byl gotowy, a nie przysypial

w moim przypadku na 15stolach i wiecej tresc ksiazki staje sie fragmentami niezrozumiala

dzisiaj to sluchalem i nawet dobre

ferdydurke sluchalem pare razy i lekcja polskiego rozwala

Podziemny krag - a tu opisy wgniataja w glebe ale nie znalazlem pelnej wersji, film widzialem kilkanascie razy

andresix - robisz program ze stronki 100pompek.pl czy masz moze inny ciekawy plan?
probowalem od nich prg 50podciagniec, ale najlepsze efekty u mnie przyniosl trening armstronga i pompki z obciazeniem na plecach

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba
PokerStrategist

Polecam wszystko
Immediate Music oraz
Two Steps From Hell

Ponizej mala probka :)

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba
PokerStrategist

W kolejnej playliscie mam Mt Eden - ponizej wg mnie jego najlepsze kawalki - POLECAM cala dyskografie jest rewelacyjna

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba
PokerStrategist

Bardzo dobre sa chillstepy by Ideal Noise 1 2 3 4 5 itd... do sesji dla mnie idealne

Polecam tez liquid dubstep, wszelkiego rodzaju liquid chillout

Do tego Gregorians & Era & Enya & Enigma

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba
PokerStrategist

Gdy potrzebuje pierd******** to puszczam cos w tym stylu

ciekawe czy sie komus cos spodoba :P

Odpowiedz
Cytat
MightySparow
Elite Grinder