Mam problem, otóż ostatnimi czasy pod wieczór czuje jak by bolał mnie mózg.
Generalnie boli głowa, czasami oczy choć nie jest to silny ból, raczej czuje się jak by mój mózg ważył 10 kilo. Wiem, że to mało fachowy opis problemu niemniej bardzo dokuczliwy
Trudno w takim stanie komfortowo grać. Problem pojawił się ostatnimi czasy, spędzam podobna ilość czasu przy komputerze, sprzęt się nie zmienił itd. Co może być przyczyną?
Napisane przez Edziorrr
Mam problem, otóż ostatnimi czasy pod wieczór czuje jak by bolał mnie mózg.![]()
Generalnie boli głowa, czasami oczy choć nie jest to silny ból, raczej czuje się jak by mój mózg ważył 10 kilo. Wiem, że to mało fachowy opis problemu niemniej bardzo dokuczliwyTrudno w takim stanie komfortowo grać. Problem pojawił się ostatnimi czasy, spędzam podobna ilość czasu przy komputerze, sprzęt się nie zmienił itd. Co może być przyczyną?
Jeżeli to od intensywnej pracy mózgu to potrzebujesz więcej węgli i drzemek w dzień.
Tak jak napisał ddaniecki, do okologa w pierwszej kolejności:)
Ja mam wadę wzroku, skrzywienie kręgosłupa w odcinku szyjnym ( ortopeda powiedział,że w przyszłości moge mieć bóle głowy z tego powodu, bo krew nie płynie do dyńki jak trzeba ), a na dodatek mam problem z zatokami.
Możesz być też konkretnie przemęczony.
Pozdrawiam!
Węgle złozone, zero prostych.
Drzemka 10 minut w ciagu dnia. Uwierzcie, nie trzeba 2 godzin.
Faza rem jest krótka i mocno daje wypoczać.
Cwiczenia i spacer co 2-3 godziny.
2 butelki wody na dzien przed miejscem pracy
to u mnie podstawowe rzeczy jakie musze spełnic, zeby sie dobrze czuc w tym interesie
może Cie po prostu głowa boli od ciśnienia, wczoraj było dość wysokie 1016+ hPa dziś zresztą też..
Po jakim czasie od jego wyłączenia zauważyłeś różnicę?
U mnie flux od jakiegoś czasu jest ustawiony na maxa 24h/dobę, a teraz ciężko minutę bez niego wytrzymać.
Też jak zawsze go wyłączałem dawało po gałach ale można sie do tego przyzwyczaić. Póki co dwa dni bez fluxa i zero problemów. Zobaczymy jak będzie dalej.
Mnie ten program denerwował i odinstalowałem szybko. Oczy mnie bolały od tego przeżółkłego ekranu.
Napisane przez yarish
U mnie flux od jakiegoś czasu jest ustawiony na maxa 24h/dobę, a teraz ciężko minutę bez niego wytrzymać.
Zupełnie jak ja.
Napisane przez psychoreaper
Napisane przez yarish
U mnie flux od jakiegoś czasu jest ustawiony na maxa 24h/dobę, a teraz ciężko minutę bez niego wytrzymać.Zupełnie jak ja.
A zauważyłeś jakieś problemy przez to?
Właśnie nie. Używam tego fluxa od tak dawna, że wyłączając go, kolory wydają mi się nienaturalne, a ekran świeci niczym żarówka. Dla mnie bardzo dobry program.