Przejdź do forum
Jak radzicie sobie ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jak radzicie sobie z wygranymi.

10 Posty
9 Użytkownicy
74 Reakcje
3,930 Wyświetlenia
JarekM79
PokerStrategist

Witam. Chciałem zapytać jak radzicie sobie psychicznie z wygranymi? Np. wchodzicie do gry, wygrywacie 2 buy-iny w jednym rozdaniu i co dalej? Czy dalej gracie jak gdyby nic sieynie stało, czy może robicie sobie chwilę przerwy?

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
alofo132
Poker Player

jak wygram 2 buyiny to napierdalam dalej bo brakuje mi do kebsa

Odpowiedz
Cytat
bikmak99
PokerStrategist

Dobrze wiem przez co teraz przechodzisz. Sugerował bym jednak się wstrzymać. Z doświadczenia wiem, że to może jeszcze nie być odpowiedni moment, aby powiedzieć szefowi co się tak naprawdę o nim myśli.

Odpowiedz
Cytat
rudzik
Oldschool Grinder

Zupełnie szczerze muszę przyznać, że sobie nie radzę. Pewnie dlatego, że nie wygrywam.

Odpowiedz
Cytat
StarCreator
Oldschool Grinder

jak wygram to gram dalej aby przegrać bo ostatnio na PS to magia się dzieje (zresztą jak zawsze :f_cool:)

Odpowiedz
Cytat
Grihikt
Poker Player

Napisane przez StarCreator
jak wygram to gram dalej aby przegrać bo ostatnio na PS to magia się dzieje (zresztą jak zawsze :f_cool:)

off topic : dobry avatar, jakiś czas temu oglądałe całe i nie żałuje :D

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry
Oldschool Grinder

sorry za ot ale ktos wie ile zajmuje tym hujkom z ps odezwanie sie do klienta kiedy sie do nich napisze?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez bikmak99
Dobrze wiem przez co teraz przechodzisz. Sugerował bym jednak się wstrzymać. Z doświadczenia wiem, że to może jeszcze nie być odpowiedni moment, aby powiedzieć szefowi co się tak naprawdę o nim myśli.

Jak wygrałem 2 buyiny w pół godziny na nl2k, to miałem na to ochotę, ale po wpierdolu zaraz ochłonąłem. Może autor mówi o nl10k, a ty mu piszesz o jakiejś marnej pracy na etacie

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez alofo132
jak wygram 2 buyiny to napierdalam dalej bo brakuje mi do kebsa

o kuźwa, to 4$ przy obecnej inflacji już nie starczy na kebaba?

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

W ten sposób :f_drink:

Odpowiedz
Cytat