Przejdź do forum
Farmakologiczny dop...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Farmakologiczny doping mózgu. Ritalin, Adderall, Focalin, Provigil...

186 Posty
78 Użytkownicy
257 Reakcje
185.3 K Wyświetlenia
Swiezak
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
ohayonippon
PokerStrategist

Noopept/racetamy - najlepiej stary sprawdzony piracetam.
Ich działanie powoli się rozkręca, a czuć je już od samego początku, potem jest tylko lepiej.
Ważna sprawa żeby dokładać do dziennej porcji cholinę, może być taka za 20 zł z firmy my protein chodząca po necie. Dokładamy 1g choliny dziennie i przyglądamy się efektom.
Ważna rzecz- noopept (go zalecam jak najbardziej ) odmierzamy idealnymi porcjami mikrołyżeczką, zawsze prochu na równo z łyzką, żadnych górek etc.
I nie bierzemy tak jak niektórzy piszą "na oko" czy w wiekszych dawkach.
On ma subtelnie wpływać na mózg działając od pierszej porcji, i powoli z dnia na dzien polepszać pracę mózgu.
Jak już odmierzymy łyżeczke ładujemy pod język, niemal odrazu poczujesz jak usiadło cos na wzrok to znaczy ze działa :P
Nie przesadzać z dawkami, nie brac ponad 30 mg dziennie, nie ładowac w róznych porcjach w każdy dzień i trzymać w suchym miejscu. Takie są moje rady.
Poza tym, w przypadku senności utrzymującej się dłuzej niz 3 dni(bo często takie działanie ma na początku) problemów z koncentracją czy snem, uciekamy od środka nie oszukując się że nam pomaga. Czasem po prostu zle wpływają na nasz mózg takie srodki i nalezy ich unikać. Na priv mogę dać więcej info jak znajde coś czasu :)

Odpowiedz
Cytat
mirash84
BlackMember

Napisane przez ohayonippon
Noopept/racetamy - najlepiej stary sprawdzony piracetam.
Ich działanie powoli się rozkręca, a czuć je już od samego początku, potem jest tylko lepiej.
Ważna sprawa żeby dokładać do dziennej porcji cholinę, może być taka za 20 zł z firmy my protein chodząca po necie. Dokładamy 1g choliny dziennie i przyglądamy się efektom.
Ważna rzecz- noopept (go zalecam jak najbardziej ) odmierzamy idealnymi porcjami mikrołyżeczką, zawsze prochu na równo z łyzką, żadnych górek etc.
I nie bierzemy tak jak niektórzy piszą "na oko" czy w wiekszych dawkach.
On ma subtelnie wpływać na mózg działając od pierszej porcji, i powoli z dnia na dzien polepszać pracę mózgu.
Jak już odmierzymy łyżeczke ładujemy pod język, niemal odrazu poczujesz jak usiadło cos na wzrok to znaczy ze działa :P
Nie przesadzać z dawkami, nie brac ponad 30 mg dziennie, nie ładowac w róznych porcjach w każdy dzień i trzymać w suchym miejscu. Takie są moje rady.
Poza tym, w przypadku senności utrzymującej się dłuzej niz 3 dni(bo często takie działanie ma na początku) problemów z koncentracją czy snem, uciekamy od środka nie oszukując się że nam pomaga. Czasem po prostu zle wpływają na nasz mózg takie srodki i nalezy ich unikać. Na priv mogę dać więcej info jak znajde coś czasu :)

+
Pisałem o noopepcie na jednej z pierwszych stron, przeszło bez echa, biorę od końca sierpnia. Wszystko co kolega napisał prawda. Polecam sprawdzony z jakiejś wiodącej firmy, ja brałem z Polski, ale raz wyrzuciłem, bo coś to podejrzanie wyglądało... Jest kilka w USA, ja brałem proszek z PowderCity, naprawdę dobrej jakości.

Odpowiedz
Cytat
iqnorant
Oldschool Grinder

a taki dostepny na allegro, w prostyk kapsulkach, a nie proszek do odmierzania? przyznam, ze mnie temat zaciekawił
http://allegro.pl/noopept-100ca-100x-mocniejszy-piracetam-aniracetam-i4970043971.html

osobiście okazjonalnie stosuje Tyrozynę, ale ma działanie raczej pobudzające do działania, a nie poprawiające skupienie czy koncentracje. Niemniej jak mam dużo pracy lub mam do zrobienia coś, czego mi się nie chce, to tyrozyna daje rade :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
mirash84
BlackMember

Proszek jest wiele razy tańszy i dostajesz mikro łyżeczkę do odmierzania.. Ale to też wygląda przyzwoicie, szczególnie że ma już w sobie cholinę, więc nie musisz dodatkowo kupować ;)

Odpowiedz
Cytat
ohayonippon
PokerStrategist

mam noopept i prl8 i mogę się podzielić o ile ktos wierzy otwartym paczkom.
Noopept zle na mnie działa, rozregulowuje mój układ nerwowy, a prl8 już nie kopie :f_zZz:
musiał bym 2 tygodnie przerwy zrobic ale mam skłonność do uzaleznień i wale dalej jak po*****
Tym bardziej że leczę się neurologicznie robie za duży miks i kogel mogel w mózgu.
Tak więc jak ktoś byłby chętny to priv.

Odpowiedz
Cytat
ddaniecki
PokerStrategist

Pytanie do Admina - dlaczego ten wątek jeszcze istnieje?????????????

Odpowiedz
Cytat
ohayonippon
PokerStrategist

ponieważ nikt na tym forum nie jest dzieckiem, próćz 2 substancji które trafiłty tu przypadkiem reszta jest na granicy placebo , krzywde to sobie robisz pijąc kawe, piwo, więc waląc noopept cznisz sobie mniejsze zło. Pokerowe ćpaki Cześć :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
ddaniecki
PokerStrategist

Napisane przez ddaniecki

Ponawiam pytanie!

Odpowiedz
Cytat
aghiri
Elite Grinder

Napisane przez ddaniecki

Napisane przez ddaniecki

Ponawiam pytanie!

A dlaczego ma nie istnieć? Czy wszystko ma zacząć być cenzurowane? Bez jaj.

Odpowiedz
Cytat
ohayonippon
PokerStrategist

ludzie piją kawę i energy drinki wywołujace mase skutków ubocznych, inni myślą że zdrowo popijają sobie YErbę, czemu pisze się głośno o tych używkach? Bo są ogólno dostępne? Bo ludzi robi się w chuj nie wspominajac o tym ile kancerogenów i metali ciężkich zawiera yerba, czy jak groźnym skutkiem w long termie jest napierdalanie kofeiny i coraz większy szok oksydacyjny, nie mówiąc o wyjebanych układzie nerwowym i sercu ?Sorry Januszu, coś co jest nie znane, pewnie też jest szkodliwe, ale nie mniej niż ogólne przyjęte trucizny , Ba, a piłem tylko do tego, co stymuluje nas umysł.
Jeśli tak bardzo chcesz cenzurować, wpisz w szukajce słowa klucz - tytoń, -papieros - piwo, - alkohol -marihuana, a konczac na - herbata, hmmm świeże powietrze może doprowadzać do hiperwentylacji, ocenzurować.

Odpowiedz
Cytat
mirash84
BlackMember

Normalnym jest zachowanie ludzi vs coś nieznanego, aby zbanować, zamknąć, zabronić itd. To tak jakby przyszedł, z wyglądu, Arab i poprosił o rękę Twoją córkę, pierwsza myśl? Każdy wie (ja tak samo :) ). A jakby sie okazało, że to jest nie islamista i ma tradycje europejskie? Tak czy inaczej, co nieznane to złe, taka pierwsza myśl. To samo z pokerem, pierwszą z brzegu babcię moherową wystarczy zapytać:) Tak samo z używkami. To, że większość uważa, że coś jest złe, to tylko dlatego, że nigdy nie zgłębił tematu, a stawia się jako autorytet i profesjonalista od zabraniania.

Odpowiedz
Cytat
leeloo80
PokerStrategist

Jak jest BRM do tego fajna dziewczyna przed i po oraz weekendowe browarki w granie przyjaciół to żadne wspomagacze nie potrzebne. A co jak się uzależnisz od tych leków jakie kolejne? To są jak psychotropy i lepiej omijać te wynalazki!

Odpowiedz
Cytat
ohayonippon
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
nommine
PokerStrategist

Napisane przez leeloo80
Jak jest BRM do tego fajna dziewczyna przed i po oraz weekendowe browarki w granie przyjaciół to żadne wspomagacze nie potrzebne

Właśnie zdefiniowałeś regularnego grindera który siedzi przed kompem 16h dziennie i dla którego jest ten wątek :appl: :appl: :appl:
btw. ja polecam suplementy z żelazem - mi pomogły strasznie bo miałem delikatne objawy anemii i zmęczenie mnie prześladowało - teraz bajka ! :truestory:

Odpowiedz
Cytat
ohayonippon
PokerStrategist

żelazo i magnez z młyna, za 20 zł kilogram :f_thumbsup:
A ja w ramach walki z mindsetem spusciłem w studzience kanalizacyjnej 8 g epha, 4,72 noopeptu, 1,44 prl 8 :f_ugly:
I uffff. Jeden czynnik zagrożen co będzie ze mną w przyszłosci odszedł w niepamięć
noottropy /= psychotropom

Odpowiedz
Cytat
kodiusz
PokerStrategist

Ja ostatnio zarzucam 2x dziennie 1200mg piracetamu + 500mg dwuwinianu choliny, do tego łyżeczka guarany rano (nie piję kawy) + witaminki i PCT (testo booster, kortyzol bloker). Wyraźnie czuję wzrost wydajności organizmu a przede wszystkim mózgu. Dwie nocki z rzędu po 2-3h snu i normalnie mogę funkcjonować w pracy i po z kobietą. Jednak stosowanie takich miksów na dłuższą metę jest zbyt ryzykowne i nootropy należy stosować tylko w okresach wzmożonego wysiłku umysłowo-fizycznego.

Odpowiedz
Cytat
ohayonippon
PokerStrategist

PCT w formie że kujemy się ? czy po prostu wrzutka jakiegos tribulusu ? :thinking: c

dwuwinian choliny mnie usypia, guarane wale pod język z zenszeniem to fajnie wchodzi:P
z tym boosterem zastanawiam się co uderzasz, ale to ma sens.
nawet głupie połączenie cynku z magnezem przed snem sprawi że się wyspimy a łeb sobie wypocznie.
takie proste zma z olimpu, regeneracja wazna rzecz.
Ja już dziś siedziałem nad studzienką, rozmyslałem czemu to zrobiłem:deadhappy:
mnie naprawde mocno kopie ginko biloba. nadużywam i mam się dobrze, to jedyne co teraz leci.
organizm czysty for ever.

poza tym ze uwazam ze najlepszą moc daje czysty, niezachwiany nawet kofeiną organizm, to kiedy juz schodzimy na tematy dopingu to jest troche zabawek.

Odpowiedz
Cytat
kodiusz
PokerStrategist

Nie no PCT w formie capsułek oczywiście, nie jestem hardcorem żeby się kłuć ;)
Tribulus to tylko jedna ze składowych tego suplementu, poza nim jest DAA, L-dopa i Androsta-3,5-Diene-7,17-Dione.
Mi wystarcza jedna capsa dziennie, chociaż zalecają dwie. Poza boostem testosteronu najciekawsze jest to, że faktycznie działa kortyzol bloker (hormon stresu) dzięki czemu nie jestem tak podatny na tilt/wkurwienie ogólne :)

Odpowiedz
Cytat
ohayonippon
PokerStrategist

ojej, ten androsta to ja już dziękuje. Androsta-3,5-Diene-7,17-Dione - to wygląda na grupe prohormonalną, a znimi wątroba zawsze dostaje w dupe, nie jak przy mecie i nolvie :v
+ tabsów taki ze masz wszystko w równych porcjach do walenia na codzien, taka ldopa moze ładnie zryć jesli będziesz brac w róznych dawkach. Najważniejsze że działa(choć nie tak jak sport kiedy śledzisz efekty :) )
Ile masz lat, i skąd pomysł na blokowanie kortyzolu?
JAk to twój wymyślunek to są zdrowsze sposoby na hamowanie stresu, zabrałeś się za to od strony farmakologicznej. Trochę pojęcia i historii z tym mam, także ode mnie - radze uważać.
Co do igieł przynajmniej wszystko ładujesz w krew, organizm nie musi metylować tego syfu i postać jest czysta, a nie z tymi wszystkimi grupami metylowymi etc.
Ta.... przestaje pisać bo ten wątek schodzi na ciemną strone.
Ogarnij czy na pewno chcesz to brać, a jak poszukasz to underowe suple w sieci znajdziesz na każdą potrzebę.
Pamiętaj że zdrowie jest tylko jedno, a w internecie nie ma jednostronnych źródeł informacji.
Przestudiuj co łykasz http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/
Megabol w podobny sposób zapisuje kofeinę, więc ja tam do konca nie wiem co łykasz ale mam zastrzeżenie do nazw zapisanych w taki sposób.

ps. ja przy blokowaniu kortyzolu mam gdzieś co się stanie z moim życiem, więc taka obojętność w pokerze może nie mieć dodatniego efektu.

Ja do teraz zastanawiam się kiedy hardcore w moim życiu pokonał barierę krew - mózg.
O zdrowie i formę to ja niby dbam.. I niby całkiem ułożony jestem, ale pozostaje to "coś" :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat