Moja historia jest zawarta tutaj [FR]Małymi kroczkami ku marzeniom:) :nh Bloga ogolnie wszystkim polecam ♠_biggrin:
Ale tak w skrocie w lutym wplacilem 60$ na 888 Poker mialem upswing do 160$ przeplacilem na starsy i zaczalem grac NL5.Szlo wysmienicie :fuckyeah Roll byl 230$ ale zaczelo sie olewanie
... nie moglem zrobic HMa wiec gralem bez i bez analiz i zaczalem z nerwami...Roll spadl do 90$
a po drodze kupilem HM2 podczas promocji i postanowilem sie wziac sie w garsc
Po raz kolejny obejrzalem serie filmow Babla przeczytalem artykulu przeszedlem kurs w promocji od ''zera do bohatera''
Postanowilem rowniez wznowic bloga i wrzucac tam rece swoje przemyslenia itd po prostu bylem z siebie zadowolony :fdrink Doszedlem do waznych wnioskow nie patrzenia w kasjer podejmowania tylko dobrych decyzji bez liczenia $$
Roll doszedl do 158$ i przenioslem sie na WPT Poker jak sugerowano mi w dziale ''Pokerroom dla Ciebie'' i zaczalem sesje na NL4.Po 2 sesjach Roll wyniosl juz 191$ i bylem bardzo dobrej mysli.Codzienne wrzucane rozdania czytanie innych blogow sesje z kumplem ktory rownie szybko niszczyl limity. ♠_ugly:
I tutaj zaczynaja sie niestety schody ;/ Od jakis 12 sesji sa glownie na - albo na 0
.Rozdania sa nadal wrzucane sesje z kumplem nadal czytanie blogow...
Thorka rady sa dla mnie wszystkim i z tego najbardziej korzystam :heart:.Staram sie je eliminowac caly czas oraz pracowac nad swoim mindsetem i koncentracja ale w rollu nie widac jakos skokow :f_zZz:. Tak wiem ze kasa sie nie przejmuje tylko dobrymi decyzjami ale wczoraj to az mi sie lezka w oku krecila ze pracuje staram sie i nic
...moze ja sie do tego nie nadaje
moze to swing
a moze w czyms innym powininem szukac
Mam nadzieje ze przyjaciele pokerzysci pomozecie i sprobujecie potraktowac ten temat powaznie z gory bardzo dziekuje :fdrink
Edit:Teraz jeszcze spojrzalem na staty i tak wstepnie to mam 12/9 19k hands WTSD 28 3-bet 2,4 C-bet 48