Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Dla relasku

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
571 Wyświetlenia

Po miażdżącej sesji w której przegrałem w 30min 150$ (NL25) że tak powiem wkurwiłem się niemiłosiernie (przepraszam za wulgaryzm ale on oddawał mój stan po sesji -w sumie to trochę przesadziłem z reakcją bo tak naprawdę dzień skończyłem na -30 ale nic na takimi szybki zjazdami jeszcze panować się nie nauczyłem do końca)

Ale odpaliłem sobie ciekawy filmik z fajną muzyczką w tle. Już na początku filmiku uświadomiłem sobie jak mało te kilka BI znaczy z kosmicznej perspektywy. Nie warto się denerwować :) chillout ziomki _thumbsup:

To ten filmik:

7 odpowiedzi

Pij zioła, bo zioła to relaks i zdrowie, chyba, że pijesz je o północy stojąc na jednej nodze. Wtedy kończy się jedno i drugie, a zaczyna okultyzm i szatan :facepalm:.

No... Wg. Jedynej Słusznej Rozgłośni

w tok fm takie rzeczy mówią?

po miażdzącej sesji u mnie jest różnie

albo tak (pierwse 7 sek)

albo tak (całość)

w obydwóch przypadkach mam straszną pompę z tego co się stało

Napisane przez tjall77

W Radiu Maryja :ayfkm:

Napisane przez KrolowaZycia

Napisane przez tjall77

W Radiu Maryja :ayfkm:

różne media kreują różną rzeczywistość

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

najgorsze jest to, że kiedy myślę, że wygrałem z tym i już tak nie reaguję to [treść edytowana -wystarczy przekleństwo w pierwszym poście - ///Jakub] soft serwuje mi nowe rekordy przegranych BI na minute żeby sprawdzić czy napewno jestem już pod względem emocji jak Ivey (pod względem skilla dopiero za rok :P)

w głowie kołatają się myśli: kur... mać tosz to moja tygodniówka w robocie a ja to robię w 30min!! (wiem, że bez takich rozkmin było by lepiej ale cóż :facepalm:)

Napisane przez KrolowaZycia
Pij zioła, bo zioła to relaks i zdrowie, chyba, że pijesz je o północy stojąc na jednej nodze. Wtedy kończy się jedno i drugie, a zaczyna okultyzm i szatan :facepalm:.

a tak propos tego to proszę nie mieszać okultyzmu z szatanizmem, w okultyzmie nie ma nic złego... w sumie w satanizmie też nie:)

Qbaloz

A nie myślałeś o tym, aby po przegraniu jakiejś ilości pieniędzy po prostu przestać grać? Taki limit strat.

lechrumski

soft serwuje mi nowe rekordy przegranych BI na minute żeby sprawdzić czy napewno jestem już pod względem emocji jak Ivey

Życie zawsze będzie Ci dawało to czego najbardziej potrzebujesz w danym momencie, to jest coś w co ja bardzo silnie wierzę i dzięki temu przekonaniu nauczyłem się akceptować rzeczywistość zamiast z nią walczyć. Pozwolę sobie wkleić cytat z mojej innej wypowiedzi na tym forum:

Zawsze w danym momencie zycia dostajemy to co jest nam najbardziej potrzebne, tylko nie zawsze jestesmy w stanie to zauwazyc. Odniose sie jeszcze raz do filmu Sila Spokoju gdzie bohater dostal w prezencie od losu wypadek samochody i zlamana noge. Wiekszosc osob stwierdzi ze to bez sensu, zalamie sie, niektorzy zaczna pic lub cpac albo wyladuja w psychiatryku a gosc zostal mistrzem swiata a przede wszystkim fantstycznym czlowiekiem uczacym innych podejscia do sportu. Po wypadku wyszedl mocniejszy niz kiedykolwiek wczesniej. Mysle ze tak samo jest w pokerze - dostajesz w danym momencie to co jest Ci najbardziej potrzebne: - bad beaty zeby np. nauczyc Cie pokory -tilt zeby pokazac Ci jak wiele musisz sie jeszcze nauczyc o samej sobie -trudne spoty zeby popracowac nad swoja gra -wygrane jako konsekwencje madrej gry -itd. Moze nie zawsze, ale mysle ze u mnie ta zasada sprawdza sie bardzo czesto, mozliwe ze tak jest u Ciebie. Dostales kolejny downswing zeby ... No wlasnie odpowiedz bedzie juz tylko i wylacznie Twoja

Zdecydowanie do przemyślenia:)

pozdrawiam