Przejdź do forum
co sie dzieje z moj...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

co sie dzieje z moja gra?

16 Posty
10 Użytkownicy
26 Reakcje
5,065 Wyświetlenia

Witam. W pokera gram od ponad roku. Glownie turnieje sng za 50 centow czasem grozsze. Nie jestem jakims mistrzem ale zdarzylo mi sie kilka wygrac bylo tez sporo miejsc platnych. Ale od prawie 2 miesiecy nie moge nic ugrac. Gram to samo co gralem ale stale przegrywam. Mam AA to gosc tragi nizszego seta mam seta na stole to rywal trafi kolor mam kolor to okazuje sie ze gracz trafil fulla. Nie wiem co jest i jak temu zaradzic. Przegrywalem czesto flipy pewnie powyzej 50% zdecydowanie ale od miesiaca nie moge wygrac żadnego. Nie wiem co sie dzieje?? Najgorsze jest to ze nie mam juz prawie nic na koncie i bede chyba musial zrezygnować z gry

Odpowiedz
Cytat
15 odpowiedzi
YourMomBet

O kolejny :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Panmorz

Napisane przez YourMomBet
O kolejny :f_cool:

+1

:yaoming:

Odpowiedz
Cytat
szoker22

ja pierdole nastepny :facepalm: napisze ci tylko tyle.. PRZYZWYCZAJAJ SIE jak chcesz dalej grac

Odpowiedz
Cytat

Proponuję zasięgnąć rad od naszego coacha Krakowiaczek20, on przedstawi Ci jak limpować asy oraz jak rozgrywać Jupki i grać Aliny żeby był profit :yaoming: :yaoming:

Odpowiedz
Cytat
martinez92pl

jak żyć

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK

Wydaje mi się Panowie, że to jedna i ta sama osoba, która próbuje nas trollować. :coolface:

Odpowiedz
Cytat
YourMomBet

Dobra mam trochę czasu więc napiszę Ci o co chodzi. Naa p* panuje zasada, ze grając xx dni pod rząd zmieszają Twój winrate, wyłapują tak reglarsów czy coś. Właśnie dlatego, każdy pros robi sobie przerwy co tydzień, zazwyczaj w poniedziałki ( idąc tym tropem powinieneś w ten dzień grać, nie dziękuj) Ponad to pamiętaj o żelaznym mindsecie ktory wspomagają witaminy i o dziwo kreatyna! Tak jak ludzie pakują na siłowni tak Ty powinieneś pakować swoje iq, a jak wiadomo można trochę to przyśpieszyć, ale nie przesadzaj na początek polecam jakieś 50gram dziennie maks rozdzielone na 3 porcje po posiłkach, żebyś się wrzodów nie nabawił. Ponad to odstaw używki takie jak alkohol i kawa. Możesz zażywać syntetyczną kofeinę jeśli nie wytrzymasz bez niej. U nas niestety kawa to nie kawa, sprowadzamy najgorszy szrot w całej europie, a więc odstaw ją jesli chcesz znacząco poprawić swoją grę.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

[treść edytowana]

//trzasku

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

[treść edytowana]

//trzasku

Odpowiedz
Cytat
DarekFCB

Zgłaszam sprawe do prokuratury za bardzo niecenzuralne słownictwo .

Odpowiedz
Cytat
Stafu

Napisane przez SooNicee

Wydaje mi się Panowie, że to jedna i ta sama osoba, która próbuje nas trollować. :coolface:

może drugi kapitał startowy już przegrany i nerwy nie wytrzymały

Odpowiedz
Cytat
trzasku

Cześć ramzes8827,

Proszę Cię, abyś w swoich wypowiedziach nie używał wulgaryzmów ani nie obrażał innych użytkowników. Jest to niezgodne z pierwszą zasadą naszego regulaminu i będzie karane.

Pozdrawiam,
Patryk

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Co do sadu mnie podasz??? No to was wszystkich trzeba ppdac bo gra w pokera jest nielegalna he he

Odpowiedz
Cytat
DarekFCB

A Ty to sam siebie sprzedasz przy okazji . . .

Brawo :D

Odpowiedz
Cytat
DarekFCB

Dobra ziomus juz nie jade z tym tematem . Ale tak na powaznie to wez ogarnij jakis filmik z sesji jak grasz i niech ktoś Ci oceni Twoją gre , to nic nie kosztuje a będziesz wiedział na czym stoisz .

Odpowiedz
Cytat