Wiem , że to głupio zabrzmi , ale zauważyłem iż czasami mam taki coś dziwny i nie za bardzo zrozumiały , prze zemnie odruch . Chodzi o to gry gram np cash za zoom Nl 2 holdem / PLO i widzę , no dosłownie krzyczy do mnie (coś) , ze doskonale wiem , ze ma lepsza rękę i podbija , a ja głupi o tym wiedząc sprawdzam . Najczęściej takie zachowanie zaczyna sie pojawiać u mnie gdy np mam dobry dzień i jestem ileś buy-in w przód , oraz następnego dnia . Jakiś pomysł jak sobie to przetłumaczyć . A i nie jestem pewien aczkolwiek to może mieć też spore znaczenie , ze jeszcze na p* nie miałem nigdy silver starka ;/ , i zalozylem sobie , ze go zdobędę. Czy może tak być , że robie głupie sprawdzenia tylko na to aby lecialy VPP , i było bliżej do upragnionego celu ?
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Mindset
2
Użytkownicy
0
Reakcje
2,889
Wyświetlenia
1 odpowiedź
"Czy może tak być , że robie głupie sprawdzenia tylko na to aby lecialy VPP , i było bliżej do upragnionego celu ? "
Alez to jest bez sensu rownie dobrze mozesz nabijac puntkty na silwera z 7,2o presflop alinujac
Tylko czy to opłacalne? Nie lepiej wydać 2BB i kupić sobie?
Co do poprawnosci gry nalezy wyelminowac tą wade jak najszybciej i grac poprawnie na flopie turni i riverze