Jak w temacie wie ktoś jakie są dostępne opcje depo i wypłaty?
Hej,
Ponieważ jest to brazylijski room, niestety większość dostępnych metod jest nieco egzotyczna (przynajmniej z polskiej perspektywy).
Jest MuchBetter, ale jak wiadomo, nie działa teraz.
W zasadzie jedyna opcja to kryptowaluty. Takie są dostępne:

Siema,
Mógłbyś mi powiedzieć jak wpłacić poprzez kryptowaluty? Czy muszę mieć jakiś portfel?
Napisane przez niemambopoco
Siema,
Mógłbyś mi powiedzieć jak wpłacić poprzez kryptowaluty? Czy muszę mieć jakiś portfel?
musisz , np: change Invest albo Binance
Siema,
Teraz nawet Skrill pozwala wypłacić w niektórych kryptowalutach. Nie będzie to najtańsze rozwiązanie, ale pewnie najprostsze, gdy ktoś nie chce zakładać kolejnego portfela.
Napisane przez spinek
Siema,
Mógłbyś mi powiedzieć jak wpłacić poprzez kryptowaluty? Czy muszę mieć jakiś portfel?Teraz nawet Skrill pozwala wypłacić w niektórych kryptowalutach. Nie będzie to najtańsze rozwiązanie, ale pewnie najprostsze, gdy ktoś nie chce zakładać kolejnego portfela.
Generalnie mam pare kryptowalut na skrillu. Mógłbym nimi dokonać wpłaty?
Napisane przez spinek
Siema,
Mógłbyś mi powiedzieć jak wpłacić poprzez kryptowaluty? Czy muszę mieć jakiś portfel?Teraz nawet Skrill pozwala wypłacić w niektórych kryptowalutach. Nie będzie to najtańsze rozwiązanie, ale pewnie najprostsze, gdy ktoś nie chce zakładać kolejnego portfela.
Generalnie mam pare kryptowalut na skrillu. Mógłbym nimi dokonać wpłaty?
Obawiam się, że nie, bo ta usługa chyba polega na zakupie kryptowaluty za walutę fiat i przesłanie jej na konkretny adres. W zakładce wypłata na portfel krypto do wyboru mam tylko saldo w USD i EUR (takie mam dostępne) i podany koszt to 2%. Ile wyszłoby w rzeczywistości, nie wiem.
a nie prościej wejść na stronę i sobie wszystko przeczytać niż wyczekiwać tutaj dniami na odpowiedż ?
A jeszcze takie pytanie jaki jest czas na wyrobienie bonusu od 1 wpłaty?
Kiedyś było 60 dni, ale nie wiem czy coś się nie zmieniło, bo nie mogę tego teraz znaleźć na stronie. Jakakolwiek wypłata anuluje pozostałą część bonusu.
Napisane przez pzareba
a nie prościej wejść na stronę i sobie wszystko przeczytać niż wyczekiwać tutaj dniami na odpowiedż ?![]()
Nie śpieszy mi się.
Czy może ktoś napisać o czasie oczekiwania na środki przy wypłacie? A jeśli tak jaką metodą była realizowana wypłata?
Na to wygląda. Z tego co się orientowałem robią wszystko, żeby jak najszybciej je przywrócić.
jak aktualnie wyplacic? jak klikam withdraw to wyskakuje ze mam bonus i nie moge wyplacic, a jak klikam to druga opcje to wlacza sie ruski bot na telegramie..
Hej,
Przepraszam, przegapiłem to pytanie. Przy wypłacie zawsze wszystkie bonusowe środki przepadają. Nie ma tam przycisku: tak, wiem, że przepadają, ale chce i tak wypłacić?
Nie gram tam teraz, ale mogę się dowiedzieć, o co chodzi, jeśli problem ciągle występuje.