Nie zauwazylem, ze to HU, wiec nie bylo pytania, ładnie cisniesz:)
ładnie te HU cisniesz ^^ na jednym ładny UP na drugim nieźle w dupe
stacki po 12 BI
GL !
eh i troche glupio oddalem, jechalem goscia na 800$ teraz wygrywam tylko 100$ i chyba skoncze, bo mam wrazenie, ze od 1h~ ktos gra za niego
wczesniej gral ukryty teraz gra odkryty, pewnie z kims na joinme lub cos w tym stylu
napisalem na czacie, ze wiem ze nie gra sam
na poczatku odpisal "?"
a pozniej, ze kolega oglada
Niezłe HU, ale chyba już grasz na zmęczeniu, bo grasz automatycznie...
Nie masz rozkmin nad range rywala.. moja rada, zwolnij, jak chcesz go ograc
nic nie moge trafic, ale chyba zaraz odpuyszczam troche zmeczony jestem, a on gra z pomoca ;p
Wez wrzuc join.me to poogladam z kartami jak Ci idzie;D
ja siedze pare minut i ogladam i zauwazylem, ze baaaaaaaaardzo szybko podejmujesz decyzje...
Napisane przez MrM1lo
Wez wrzuc join.me to poogladam z kartami jak Ci idzie;D
niee.
no ja pierdole co to za boardy spadaja
Napisane przez MrM1lo
Ten ziomek to jakiś fisz? Długo już z nim grasz?
no troche juz z nim gram, na poczatku strasznie lamil oddal 800$ pozniej ktos zaczal grac za niego i gra git, teraz jest ujebany 100$
Uhh, to ładnie się odegrał... może weź od typa jakiś kontakt i ustaw się na sesję w innym terminie, bo na zmęczeniu i po oddaniu trochę BI TILT puka w drzwi;p
ostatnie 25k rak na zero, dostaje ostry wpierdol i nie usmiecha mi sie czekanie na donkow, po przeczytaniu pierwszego wpisu na blogu gramgrubo, chce grac w przyszlosci z regami.
Zaczynam analizowac rozdania, zaznaczac rozdania w hmie a wieczorem wykupuje pakiet na stronie coachingowej
ewidentnie przestało runnować...
mimo wszystko GL tam, daj info (moze grafa) na koniec jak to sie skończyło :sdrink
------------------------------------------------------------------------------------------------
sick sick sick sick, ale kurwie żarło...
Na jakiej stronie coachingowej wykupujesz ten abo?
Jesli chodzi o bb/100 i hourly to odpowiem Ci jak bede juz w domu na wlasnym kompie, bo teraz nie mam dostepu do bazy.
mysle nad bestpokercoaching, cichygrzmiot dobrze sie o niej wypowiadal, ale strasznie drogo! i boje sie troche, ze nie jest warte swojej ceny, a jak nie patrzec 500 euro to nie jest malo
Strasznie mnie zastanawia jedna sprawa... dostaje bardzo malo akcji na nl100+ od regow i skad oni niby wiedza, ze nie jestem rekreacyjnym graczem? Przeciez nie siedza w lobby i nie spisuja nickow opensitujacych... (jestem czesto zablokowany + mam naprawde glupi avek). Tak w ogole, grajac na starsach da sie wyszukac czy gracz jest rekreacyjny czy jest regiem? Znasz jakas stronke, ktora trackuje P*?
Co do tej stronki, jesli jest jakas forma coachingu nie wymagajaca osobistego kontaktu z trenerem to sie moge na nia zlozyc ;). Na razie wpisalem swojego maila i zobacze co to jest.
Tutaj link do 2+2
http://forumserver.twoplustwo.com/164/cash-game-poker-coach-listings/new-secrets-success-2013-check-out-why-other-poker-coaches-hate-me-966073/
no to jeszcze sprobuje kogos znalezc i sprobuje sie dowiedziec czy to przejdzie,
hmm moze table scanner pokazuje ile stolow masz odpalonych(niby nie wiem, nigdy nie uzywalem)
W sekcji angielskiej sa 2 filmy od srebra i chyba jakis od basica tego trenera, trzyma poziom, ale nie moge nic wiecej powiedziec o jego grze jak to ze gra solid poker.