Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
2,202 Posty
310 Użytkownicy
10 Reakcje
239.4 K Wyświetlenia
ToNieJaBylemEwa Autor wątku
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

pisalem dlugiego posta i mi sie skasowal...
ostatnio nie robie zbyt duzo cashoutow, moze cos kolo 300$ przez ostatnie 30 dni, bo zarabiam sobie na gierkach live, ale od zalozenia bloga 1.2k$~ na cashouty poszlo

w skrocie wczorajsza gierka srednio szla, AA < KK nie pre flop(turn k)
ale udalo sie wyjsc 230 zl do przodu, + wygralem flipa o 100 zl. Szkoda, ze kilka rozdan przed koncem gierki kolor z flopa z pozycja zlapalem na walecie, ale ktos inny zlapal sobie na asie ; D

kesze sobie zablokowalem i odblokowalem, zeby 24h mnie nie kusilo isc na headsupy, bo to dziala jak narkotyk :D :D:D wiec poznym wieczorkiem 180 sobie popykam

Odpowiedz
Cytat
kylsonn1
Elite Grinder

"na river pusz i zamykam oczy" kurwa made my day! :) zasłużony blog tygodnia

Odpowiedz
Cytat
nokoszko
PokerStrategist

podejrzana cisza.

Odpowiedz
Cytat

Odpowiedz
Cytat
destrukttt
PokerStrategist

ciśnie w turku za 4$ obecnie 1/47 więc chcę widzieć ship! :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

Napisane przez nokoszko
podejrzana cisza.

nic ciekawego, hu dzisiaj probowalem(-150$~), dostalem 2 suckouty i sie zaczely spazzy, wiec je zablokowalem ; p 180 troche zagralem, ale nic ciekawego cos kolo 0. W mtt ladnie szlo, ale znowu odpadlem kolo 20 miejsca~ 66 < AQs

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

ehh nie wiem czy grac jutrzejsze tcoopy, od dluzszego czasu w mtt nie idzie, a jutro gierka live ktora w polaczeniu z grzancami nawet sprawiaja mi jakas frajde.

Z nudow podczas przerw(jak jest cieplo na dworze to wychodze na balkon sie dotlenic, ale jako, ze jestem chorobliwa ciota to w zimie ta opcja odpada) postanowilem sobie kupic hantelek. Jakies pomysly jakimi seriami/powtorzenia jak to machac? Czy moje machanie az reka sie zmeczy i zmiana reki i tak do konca przerwy nie jest najgorsze?;)

Odpowiedz
Cytat
qolcz
PokerStrategist

Kupiles jeden hantelek? Jesli masz dwa to proponuje na stojaco robic cwiczenia na bicepsy czyli uginanie ramion. Po 15 powtorzen na reke, 4-5 serii. Jesli masz jeden to usiadz sobie na krzeselku, oprzyj lokiec o udo i wtedy rob uginanie ramion. Raz jedna reka raz druga. Przerwa miedzy seriami okolo 1,5minuty. Ale najlepiej idz na silownie:P

Odpowiedz
Cytat

Tylko biceps chcesz ćwiczyć? Daj spokój.

Dla Ciebie najlepszy będzie FBW - Full Body Workout.

Przykładowe ćwiczenia, które możesz robić w domu posiadając tylko hantle + piłeczkę

BTW, widziałem jak wczoraj shipłeś jedną 180 za 15$. To jest koło 750$ i piszesz, że na 0 wyszedłeś...to nieźle musiałeś wtopić tych SNG...

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

Napisane przez bart292

BTW, widziałem jak wczoraj shipłeś jedną 180 za 15$. To jest koło 750$ i piszesz, że na 0 wyszedłeś...to nieźle musiałeś wtopić tych SNG...

Pozdrawiam

troche czasu gralem, 8$ tez shipnalem wczesniej chyba ; p no ogolnie kosmiczne sumy w chwile tam ida ;d nawet liczac roi 10% to w zlotowkach ladne kwoty

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

Napisane przez qolcz
Kupiles jeden hantelek? Jesli masz dwa to proponuje na stojaco robic cwiczenia na bicepsy czyli uginanie ramion. Po 15 powtorzen na reke, 4-5 serii. Jesli masz jeden to usiadz sobie na krzeselku, oprzyj lokiec o udo i wtedy rob uginanie ramion. Raz jedna reka raz druga. Przerwa miedzy seriami okolo 1,5minuty. Ale najlepiej idz na silownie:P

mam 1, niby moge sobie kupic 2, ale nie wiem czy jest sens i tak nie mam zamiaru sie bawic w diety/przestac zlopac piwa itd po prostu o tak o sobie pomachac ;
Chyba zostane przy machaniu 1 hantlem na stojaco, bo jednak juz podczas tej 5 minutowej przerwy chce wstac na nogi ; d

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

8973069 moze ktos szybko mi napisac jak huda naprawic? nakurwiam dzisiaj sick sesje mtt hahahah moze cos sie uda

Odpowiedz
Cytat

Update HM'a / PT3 powinien pomóc ; )
Pozdro

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

gdzie ten update/

dobra dzisiaj gram mtt za 1.2k~ HAHAHAHAHA chociaz troche slaby jestem w mtt : D:D: KIBICOWAC

Odpowiedz
Cytat

one time!

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

update do hm dajcie!

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

omg the big za 110$ w 1 rece polecialem QKs vs TT board TKx i ja fd ;D

z tcoopa polecialem 55 < AK A5 < 33 i A2 < JK budowalem sie all time bez showdownu i na showdownach takie rece przegrywalem i tak w kolko az wiekszy pot z tym a2 < jk ofc pre flop

set na seta, 2 pary vs fd ooooj nie ciekawie sie zapowiada :D

Odpowiedz
Cytat
nuskei
Poker Player

to niezly gumbol z Ciebie xD

Odpowiedz
Cytat

na stronie hma update. nie ma mnie na kompie bo nie mam tam neta wiec nie mam jak sprawdzic. pozdro

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

cos lamentuje na chacie zeby szybko stolik rozbili, bo nie chce zebym mial nad nim pozycje... no co za ciota....

update:
http://weaktight.com/4287050

on chyba nie wie z kim ma do czynienia... z KURZATVVARZA!!@!2!

update:

1:1 : D

zablokowany czat weee

update:
2:1 dla mnie
update:
3:1 dla mnie blinda mi szwab chcial ukrasc

Odpowiedz
Cytat