JP i UJ tyle w temacie, powodzenia ;d,
gram headsupy cash, ale nie ma lipy to nie jest tilt : ) 10 min i jakies 150$ do przodu jak na razie ; )
1h i 350$ jest
wszystko na nl50 hu
1h i 30 min dobilem 400$ ; p szkoda jednego z ostatnich rozdan z mega donkiem QQ vs KTs pre flop pot z 80$ i river k ; p
ale nie przenosze sie na kesze, ale bede czasami staral sie odpalac : )
Napisane przez ToNieJaBylemEwa
Napisane przez kamil90
pokolenie jp nie boi sie niczego![]()
dokladnie! TYLKO BÓG MOZE NAS SADZIC MORDECZKO
Napisane przez nokoszko
a niech zglaszaja! ja sie nie bojemam na myśli, że ty to możesz zgłosić, że cię śledzą i utrudniają grę
![]()
o prosze! nastepnym razem ich zglosze, bo ja sobie nie zycze takiego chamskiego i prostackiego zachowania!
dokładnie, tyle tego plugastwa teraz po ziemi stąpa..
gram headsupy cash, ale nie ma lipy to nie jest tilt : ) 10 min i jakies 150$ do przodu jak na razie ; )1h i 350$ jest
wszystko na nl50 hu
1h i 30 min dobilem 400$ ; p szkoda jednego z ostatnich rozdan z mega donkiem QQ vs KTs pre flop pot z 80$ i river k ; p

Napisane przez MateuszPaker
gram headsupy cash, ale nie ma lipy to nie jest tilt : ) 10 min i jakies 150$ do przodu jak na razie ; )1h i 350$ jest
wszystko na nl50 hu
nie ma lipy ;d w nocy nie mialem co robic, zakazanego imperium nastepnego odcinka nie chcialo mi sie ogladac a na turki za pozno
jezeli nie wpadam w tilt to miazdze kesze ziomek ;d nawet jakis semi-reg sie do mnie dosiadl, sporo rozdan na nl50/nl100/nl200 na +, ale raczej rejkbek donk, nie moglem zniesc takiej zniewagi, ze sie do mnie dosiada, wiec oddal ze 100$ i uciekl
mamma mia co sie wyprawia oO
juz sesja byla -900$ i niby 25 stolow otwartych a tu dwa shipy w 15
jak db pojdzie to za kilka dni bede juz gral 36$ chociaz jak na razie to rolla na 8$ nie mam
mamma mia co sie wyprawia oOjuz sesja byla -900$ i niby 25 stolow otwartych a tu dwa shipy w 15
![]()
jak db pojdzie to za kilka dni bede juz gral 36$ chociaz jak na razie to rolla na 8$ nie mam
a jakiego masz rolla ?
nl50/100/200 hu teraz pykam ; p
juz bylo +350 w 30 min(200$ na nl50 i 150$ na nl200), ale jak donk oddalem potem z innym graczem 400$ na nl200, pierwsze rozdanie z typem dostaje AK(zdazylem zobaczyc, ze jest ujebany 50k na ftp na ptr) i sie zestakowalem i pokazal KK a potem nastepnego buy ina troszke jak donk oddalem to nie bede pisal bo wstyd
wielki miss read: ( gramy dalej!
ahahahah wydawalo mi sie ze znalazlem rybke na nl400 ale oddalem mu z 200$ w pierwszym rozdaniu
czyli liczac dzisiejsze hu o 5 rano jestem na 0 ;d na razie sie uspokoje i czekam spokojnie na rybke
+70$... wszystko odrobione na nl50 bo na nl100/200 zadne rybki sie nie dosiadaja
+300
ARMENIA AFRICA??????????
tyle sie meczylem zeby go wkurwic i zeby na wyzsze stawki poszedl, ale nie ;d no szkoda tego holendra, czulem nad nim edza, potem strasznie zaczal nitowac pre flop a 4-bet to robil push za 100bb<lol2>
+360(bez tego co ugralem wczoraj o 5 rano) jak na razie z tego jakies +900 na nl50
Napisane przez nokoszko
eej, gdzie uczyłeś się heads upowania?
samouk, kiedys bardzo duzo hu sng gralem.
wee i znowu buy in na nl100 wjebany 3-bet z AKS board 457 typ 67 ja AK z fd ;p
a oglądałeś może filmy Zapolka? Wiele osób je poleca, chętnie poznałbym Twoje zdanie
Napisane przez nokoszko
a oglądałeś może filmy Zapolka? Wiele osób je poleca, chętnie poznałbym Twoje zdanie![]()
pokerstarstarsowskie mendy mi odpiely konto, wiec gdzie nie mam dostepu. Nie widzialem, jak widac ja mam swoj styl gry 3-bet 140% i prawie 3 barelle all time, ktorego jak na razie nie mam ochoty zmieniac