Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
2,202 Posty
310 Użytkownicy
10 Reakcje
239.4 K Wyświetlenia
almond87
PokerStrategist

Napisane przez gadouk

Napisane przez Frayyex

Napisane przez gadouk

Napisane przez ToNieJaBylemEwa
semi ft mam

czaicie przy 25 left tak mnie zaczelo cisnac za potrzeba, po 10 minutach silowania sie, chuj musze nie dam rady... tylko 4 rece przesralem i co mi wysitoutowalo...

]

;/

prawdziwy pro ma dobry karton + butelke :ayfkm:

:fuckyeah

Wolałbym zainwestować w lapka z wifi, niż srać do kartonu.. ale co ja tam wiem:)

:D

ja gram na stacjonarnym z bezprzewodowa myszka - wiec odpalilem na netbooku join me i mialem obraz z PCta, wzialem myszke i ide do wc a w wc okazuje sie ze myszka niedziala :facepalm: fail :D

made my day! :D

Odpowiedz
Cytat
gadouk
PokerStrategist

Napisane przez almond87

Napisane przez gadouk

Napisane przez Frayyex

Napisane przez gadouk

semi ft mam

czaicie przy 25 left tak mnie zaczelo cisnac za potrzeba, po 10 minutach silowania sie, chuj musze nie dam rady... tylko 4 rece przesralem i co mi wysitoutowalo...

]

;/

Wolałbym zainwestować w lapka z wifi, niż srać do kartonu.. ale co ja tam wiem:)

ja gram na stacjonarnym z bezprzewodowa myszka - wiec odpalilem na netbooku join me i mialem obraz z PCta, wzialem myszke i ide do wc a w wc okazuje sie ze myszka niedziala :facepalm: fail :D

made my day! :D

:f_thumbsup:

widac za grube sciany, bo przestaje dzialac na 20cm przed drzwiami do wc :D no ale niestety nie mialem czasu sprawdzic z oczywistych wzgledow :D

Odpowiedz
Cytat
koniqs
PokerStrategist

kurwa chujowo sie to wszystko skończyło, razem powinniśmy wygrać te turki i by było pozamiatane :(

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa Autor wątku
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

Napisane przez mstck

moja ostatnia reka to:
http://weaktight.com/4159231

i dostalem 224$... eh

Trochę hero call z tymi TT, mogłeś jeszcze przyszczurzyć ze 2-3 miejsca, dwóch gości po 7-8bb miało, a Ty 20.

AA KK QQ JJ(?) AK moim zdaniem zrobi raise a juz kilka razy odjebal takie open all iny, wiec obstawiam go tutaj na 22-TT/ broadwaye/ A7+(potem widzialem zrobil tak z a6) teraz pozostaje kwestia icm, ale wydaje mi sie, ze snap call ja gralem o zwyciestwo i NITEM NIE JESTEM!!!

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

Napisane przez gadouk

Napisane przez Frayyex

Napisane przez gadouk

semi ft mam

]

;/

nice one!! :nh :nh :challenge :] :] :( ;) ;) =) =) =) =) :) :tongue: :tongue: :tongue: :nh :nh :nh

Odpowiedz
Cytat
dzjeszt
Oldschool Grinder

AA KK QQ JJ(?) AK moim zdaniem zrobi raise a juz kilka razy odjebal takie open all iny, wiec obstawiam go tutaj na 22-TT/ broadwaye/ A7+(potem widzialem zrobil tak z a6) teraz pozostaje kwestia icm, ale wydaje mi sie, ze snap call ja gralem o zwyciestwo i NITEM NIE JESTEM!!!

ta..musi to byc snap

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

Kurwa co za tarlo sie tutaj odpierdala. Jebany wspollokator ktory ostatnio dostal wpierdol(wkurwial mnie popchalem go, wyjebal mi wyszlismy przed blok dostal wpierdol) zajebal wczoraj router i pojechal gdzies na 3 dni, nawet nie wiem co mam kurwa zrobic, wroci to mi kabel bedzie odlaczal, mam mu znowu najebac? W gipsie z barkiem wybitym siedzi a kaleki to chyba nie wypada. stancja i tak chujowa bo sasiad z gory dzwoni na psy caly czas, chyba 10 wracam do rodzinnego domku i szukam nowej stacji, ide kupic szlugi i sie najebac, bo nie wytrzymam tego wkurwienia. JA CHCE GRAC KURWA JHKDJFSAFNFGM <nalog> jutro chyba skocze na nl100 live

/pisze z telefonu

Odpowiedz
Cytat
koval1990
PokerStrategist

torba?

Odpowiedz
Cytat
hazelasty
PokerStrategist

Napisane przez koval1990
torba?

imo;

Odpowiedz
Cytat
ikarPL
PokerStrategist

niebezpieczny z niego gosc jak sie go oderwie od gry.... heh... czyzby terapia sie zblizala (wiem wiem u mnie juz dawno powinna byc ;-))

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

od zalozenia bloga wplacilem: 117.96$

od zalozenia bloga wyplacilem: 822.0$

na keszowkach przegralem: 340$~

Bankroll w chwili obecnej: 384.65$

co tam u mnie slychac pewnie sie zastanawiacie, jak po ostatnim poscie widac nieciekawa sytuacje mialem na stancji i postanowilem wrocic do rodzinnego domku i powiedzmy, ze musialem wrocic bez kompa(jak na hazardziste przystalo jak mialem torbe to wkrecilem starym, ze komp mi sie zepsul a akurat czynsz placilem i slabo z kasa stoje i musze nowego kupic i mi rzucili 300 zl) smiejcie sie smiejcie, pozwalam. Siedze sobie teraz na lapku siostry bez hma, wiec od 6 dni nie robilem zadnych powazniejszych sesji a jak tak to raczej mtt, bo nie moge sitow bez hma, wiec online nic ciekawego sie nie dzialo. Komp nowy juz kupiony, wiec pewnie dojdzie w poniedzialek~ i zaczynam ostry grind online, bo od 1 stycznia na supernova trzeba nakurwiac ;D.

Pykalem sobie 2x live, w poniedzialek wyszedlem z domu, majac info, ze graja 1/1 a najmniejszy buy in to 25 zl omaha nl/holdem nl diler choice hahah :D na miejscu sie okazalo, ze 1/2 i 50 najmniejszy buy in o nl/h nl dc mialem w portfelu tylko 250 zl wkupilem sie za 100, w pierwsym rozdaniu wjebalem 40, dokupilem sie za 50 kilka rozdan potem znowu wjebalem z 30 dokupilem sie za 50 a potem juz tylko w gore i tak po 4-5h~ keszowalem rowno 1200 zl : ) stolik cudowny, same rybki albo jakis stary nit ; )

no i dzisiaj tez sobie poszedlem szukajac kesza przy okazji turnieju "ligowego" ale kesza nie bylo no to zagralem w tym turku 50+30+30 unlimited rebuy, gralo 14 osob i sobie szipnalem 670 zl(iles tam % puli do mastersa dlatego tak malo. A ze to jakas mini grudniowa liga 5 turkow a to byl drugi, wiec do mastersa sie tez dostane zobaczymy jak pojdzie 2 stycznia) a z mojej ostatniej gry live jestem bardzo zadowolony : ) nie spazzowalem a zle decyzje na palcach jednej reki mozna policzyc.

torba chyba na razie mi nie grozi ; p

slyszeliscie moze o jakis kolczingach albo fajnych filmikach o 3,3r 180 turbo? Chetnie nauczylbym sie ich grac : ) i moze o jakis fajnych artykulach o grze live

Odpowiedz
Cytat

mam mu znowu najebac?

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist
MikeWrclv
Oldschool Grinder

gl ;))

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

http://otomoto.pl/mercedes-benz-w123-C22011243.html

kupuje ;D:D:D

cudowny samochod i sentyment <3

starzy tym do slubu jechali, stary tym samochodem 20 lat temu przemycal szlugi w "dachu" z wegier zeby zarobic kase na dom, razem z matka zlamalismy "barierki" do mostu i przednie kola poza mostem i matka uspokajajaca, ze wszystko w porzadku i zaraz jedziemy dalej do babci :D :D:D:D <3 nie mam co z kasa robic a nie chce jakiegos jebanego chinczyka trzy drzwiowego ;d

co o tym sadzicie?:D

Odpowiedz
Cytat
ikarPL
PokerStrategist

tak szczerze??? jak nie masz na co kasy wydawac (w sensie skarbonka) to ja ci podam numer konta mojego - ja mam powazniejsze wydatki ;-)

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

dobra wytrzezwialem i juz nei chce

Odpowiedz
Cytat
panpe
Oldschool Grinder

Najlepszy blog :) Świetnie się czyta :sdrink

Odpowiedz
Cytat
Rysiobrutal
Poker Player

powinienes zmienic nicka na Toniejamialemtorbe :D

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

Napisane przez Rysiobrutal
powinienes zmienic nicka na Toniejamialemtorbe :D

dobreeee! kusi mnie zeby sprobowac sandej miliona hahahaha tylko lipka ze mam poblokowane takie rzeczy a sity do 3, wiec nawet z satelitkami lipa + nie mam hma, ale to bym obserwowal stol, ale na limity zawsze sie znajdzie jakis pomysl ]:->

Odpowiedz
Cytat