od zalozenia bloga wplacilem: 117.96$
od zalozenia bloga wyplacilem: 822.0$
na keszowkach przegralem: 340$~
Bankroll w chwili obecnej: 384.65$
co tam u mnie slychac pewnie sie zastanawiacie, jak po ostatnim poscie widac nieciekawa sytuacje mialem na stancji i postanowilem wrocic do rodzinnego domku i powiedzmy, ze musialem wrocic bez kompa(jak na hazardziste przystalo jak mialem torbe to wkrecilem starym, ze komp mi sie zepsul a akurat czynsz placilem i slabo z kasa stoje i musze nowego kupic i mi rzucili 300 zl) smiejcie sie smiejcie, pozwalam. Siedze sobie teraz na lapku siostry bez hma, wiec od 6 dni nie robilem zadnych powazniejszych sesji a jak tak to raczej mtt, bo nie moge sitow bez hma, wiec online nic ciekawego sie nie dzialo. Komp nowy juz kupiony, wiec pewnie dojdzie w poniedzialek~ i zaczynam ostry grind online, bo od 1 stycznia na supernova trzeba nakurwiac ;D.
Pykalem sobie 2x live, w poniedzialek wyszedlem z domu, majac info, ze graja 1/1 a najmniejszy buy in to 25 zl omaha nl/holdem nl diler choice hahah
na miejscu sie okazalo, ze 1/2 i 50 najmniejszy buy in o nl/h nl dc mialem w portfelu tylko 250 zl wkupilem sie za 100, w pierwsym rozdaniu wjebalem 40, dokupilem sie za 50 kilka rozdan potem znowu wjebalem z 30 dokupilem sie za 50 a potem juz tylko w gore i tak po 4-5h~ keszowalem rowno 1200 zl : ) stolik cudowny, same rybki albo jakis stary nit ; )
no i dzisiaj tez sobie poszedlem szukajac kesza przy okazji turnieju "ligowego" ale kesza nie bylo no to zagralem w tym turku 50+30+30 unlimited rebuy, gralo 14 osob i sobie szipnalem 670 zl(iles tam % puli do mastersa dlatego tak malo. A ze to jakas mini grudniowa liga 5 turkow a to byl drugi, wiec do mastersa sie tez dostane zobaczymy jak pojdzie 2 stycznia) a z mojej ostatniej gry live jestem bardzo zadowolony : ) nie spazzowalem a zle decyzje na palcach jednej reki mozna policzyc.
torba chyba na razie mi nie grozi ; p
slyszeliscie moze o jakis kolczingach albo fajnych filmikach o 3,3r 180 turbo? Chetnie nauczylbym sie ich grac : ) i moze o jakis fajnych artykulach o grze live