Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
2,202 Posty
310 Użytkownicy
10 Reakcje
239.4 K Wyświetlenia
TheBluffPL
Elite Grinder

oczywka, co nie znaczy, że wygrywać może każdy :P
pamiętam śmieszny okres jak był szał chuja na TeemTeema, wtedy lobby aż zaroiło się od Polaków (w peaku 8 ksywek naliczyłem). niezły wpierdol musieli zgarnąć, bo po tygodniu został jeden z tej grupy :D

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa Autor wątku
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

jako, ze jest jakis rest serva na p* to napisze jak leci

dzisiaj zrobilem 3 podejscie do nl100 zooma, ze jak przegram z 2 bi to wracam na nl50, ale przegralem tylko 1 bi i zaczelo cos isc, wczesniej jak probowalem, ale chyba to byly godziny wieczorme to wydawal sie dosc mocno zaregowany, o tej godzinie wydaje sie soft

edit:

skonczylo sie tak, bezkarcie totalne, ale nie mam co narzekac, bo i tak ostatnio runuje swietnie, dzisiaj nie iwem cyz jeszcze pogram, ale znowu odstawiam 100 zooma

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

wczoraj nic nie gralem, dzisiaj malo, jutro nie wiem ile uda sie pograc ale pojutrze juz postaram sie sporo

5350

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

zapomnialem zamknac stolow w lobby(ofc odznaczone auto post blinds)
i mamy 5430

lapcie zdjecie swiniaka od akcji z bluza ept ;D

Odpowiedz
Cytat
Mlody87
PokerStrategist

To on chcial Cie pobic? :P :P

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

ta

dzisiaj slabo, i jestem niezadowolony, bo gralem slabo, postaram sie jeszcze pograc

Odpowiedz
Cytat
lukich1908
PokerStrategist

Walcz dzielnie :fdrink

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

dzisiaj gralem w skali od 1 do 10, tak na mocne 5

teraz wychodze z domu i nie wiem czy jeszczew nocy popykam. Udalo sie chyba przestawic na dobre godziny spania od 4-5 i 8h spania, w tych godzinachg najlepiej mi sie spi, bo przed godzina 14 nie chce mi sie jakos grac w poksa, a lubie sobie wstac o 12-14, wziac prysznic pograc 3-4h, wyjsc z domu i jak wracam trzezwy to z nowu poks, wiec miejmy nadzieje, ze walka ze snem wygrana, wiec volume sie zwiekszy

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

dzisiaj na razie tak ; d

a zakonczylismy tak :)
6230

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

dzisiaj tak jak na razie, ale jeszcze pogram, spory niedosyt, gralem 2 stoly nl200 i 2 zooma, zoom bez szalu, bo jakies 1.7k hands i -8$;d na 200 dosiadl sie chujowy reg ktory byl ujebany ze mna 1.7k po 400 rekach, dostawal piekne baty, i boom nagle przeogromny deadcard, a on gra czek raise z 30+% ; d wiec zaczalem dostawac baciki

edit
jednak mamy dzisiaj -340$, bo jak juz mialem wychodzic z domu jak zwykle nie zamknalem stolikow w lobby i fiszka sie na nl100 dosiadla

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

jeszcze takiego fisza dzisiaj spotkalem przy stole, zapytalem zeby dal troche baksow, ale jebany nawet nie odpisal ; /

Odpowiedz
Cytat
Malolat69
PokerStrategist

Galfond stracił ostatnio ponad 700k$ w jednej sesji i przyszedł na nl100 się odbudować ;)

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

jako, ze nie znam sie na tym w ogole, a jedyny pomysl naprawy czyli reset kompa, nie zadzialal ktos jakies rady?

edit:dzisiaj gralem popoludniu, jakies -200, nie wrzucalem wyniku, bo planowalem wieczorkiem jeszcze pograc, znalazlem jakis poradnik co robic w przypadku cant coonect, jutro to sprobuje ogarnac

Odpowiedz
Cytat

Jeśli masz problemy z trackerem, to możesz je opisać w naszym dziale technicznym, a nasi moderatorzy na pewno znajdą rozwiązanie.

Im dokładniej opiszesz problem, tym łatwiej będzie nam znaleźć rozwiązanie.

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

lukich pomogl z postgre, poszlo latwo, odrobilem straty i cos na plusik i mamy 6020 w rollu

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

dzisiaj tylko 1k rozdan +150, moze jeszcze pogram jak wroce do domu

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

przez przypadek kliknalem w 1 strone bloga ; d przeczytam sobie jeszcze kilka stron i zaczynam grac, piekne czasy <3 i jakie ciuuupy, na razie najlepsza

"Weź się ogarnij człowieku bo się nie obejrzysz a skończysz na dworcu żebrząc o 40gorszy na bułkę. Poszukaj pracy jak przez kilka miechów będziesz miał regularne zyski to wtedy można myśleć o gamblowaniu zarobkowym. Z 50$ nie zrobisz kokosów szybko. "

Pozdrawiam pana Blelola

edit:
Moj roll teraz 103$ postanowilem, ze bede gral 2,50$ 180 do czasu az moj roll spadnie ponizej 25$, jak to sie stanie przestaje je grac i wracam do ostrego grindu 0,50$ 45o : )
HAHAHAHAHAHAH

EDIT2:
czy nie bedzie??;DDD wjebalem moim bankrollem all ina i 6 turkow left ;D :

mam jeszcze nerke, wiec nie ma lipy
OOOO BOZE PIEKNE CZASY

Odpowiedz
Cytat
blahblah12
Oldschool Grinder

rozdaj kasę biednym i zacznij od początku

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

przeczytalem, ze 100 stron ; d zaraz sprobuje siasc do gry, ale dzisiaj niestety volume chyba bedzie kulal

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

dzisiaj tak, 1k$ na nl200 -170~ na nl50

7k$ : >

Odpowiedz
Cytat