Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
2,202 Posty
310 Użytkownicy
10 Reakcje
239.4 K Wyświetlenia

może pomyślał że jesteś informatykiem odpowiedzialnym za ich soft haha i nie był z tego zadowolony xD

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa Autor wątku
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

2700$, w niedziele zaczne grac nl100 zoom
a szotne sobie dzisiaj jednak

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth
BlackMember

hahaha, dobra historia :D

Odpowiedz
Cytat
hazelasty
PokerStrategist

Zaangazowanie osoby stejkowanej godne podziwu :fdrink. Nie poddaje sie i nie ma w pizdzie hajsu inwestorow. N1!

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

jak pisalem ostatnio shotnalem sobie nl100 zoma i jebany ciezki sie wydaje w 200 rak oddalem 3 bi, na razie zostane przy nl50 zoom a wyzej w lobby,
tak sie zastanawiam czy nie konczyc tego stejka glownie na nl50 zoom, 30$/h pre rb na oko to jakos polowa stycznia udaloby sie skonczyc przy normalnym runie powinienem sie wyrobic i by bylo low variance, bo jestem krolem nl50 ;d

co o tym myslicie?
i jeszcze takie pytanko, jakie mniejwiecej jest hourly na
100 hyperach
sh/fr 100/200 zoom? plo200 zoom?
bo patrzac, ze na zoomie nl50 z rb bede mial cos kolo 50$/h wydaje mi sie dosc sporo w porownaniu do innych gierek
2800$

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

Napisane przez hazelasty
Zaangazowanie osoby stejkowanej godne podziwu :fdrink. Nie poddaje sie i nie ma w pizdzie hajsu inwestorow. N1!

i tak cie nie lubie, do dzisiaj pamietam jak wyjebales mnie przy 60 left z sunday million
qk vs a7 pre flopik kkx ja juz kisiel w majtkach a tu out :(

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

http://weaktight.com/6301057

myslacy reg ^^ ofc dlugo z nim nie gralem, bo table selection, tak sobie postanowilem pyknac kilkanascie rozdan

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

3k$! jeszcze dzisiaj pogram

edit 3100, jak burza ide!

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez lukich1908
Trochę się ten staking przedłuża... Istnieje jeszcze opcja, że doliczysz w tym momencie rb i będziesz grał dodatkowo z nim, traktując jako rolla (faktycznie i tak musiałbyś go odesłać w przypadku braku profitu, więc po prostu możemy potraktować to jako pieniądze inwestorów i zacząć grać wyżej). Co o tym sądzisz?

Przecież on się storbił i już zcashował RB. (no chyba, że sprzedał tysiąc trzysta osiemnaście HU mastermindów i z tego pokrywa bustniętego rolla).

Podejście "inwestorów" do tego całego cyrku jest niepoważne. Nie zastanawia Was, że ostatni wykres jest z 6.09.2013 r.? Update'y słowne pt. wczoraj - 200, dziś + 250, jutro - 100, pojutrze + 150 to typowa gra "na zwłokę". Stan rolla jest prawdopodobnie wirtualny. Jeszcze przedstawię tę jakże kolorową telenowelę w cytatach z tematu z krótkim, ironicznym komentarzem:

Warunki stakingu

Zbieram 5k$
Gram nl50 100 200, ponizej 3.5k$ schodze na nl50-100, ponizej 2k$ schodze na nl50
Gram do czasu, az roll bedzie 10k$
Update po kazdym dniu gry na blogu
Jezeli ukoncze stejka w tym miesiacu 60/40 profit dla mnie, jezeli pozniej 55
rb w przypadku torby ktora jest wlasciwie nie mozliwa na pokrycie strat, inaczej dla mnie
Do konca miesiaca zobowiazuje sie do zagrania minimum 20k hands

"patrze roll na styk do zejscia z nl200, na papierosku pomyslalem, ze w koncu musi przestac farcic" - złota myśl!

"patrzac po szczebelkach schodzenia w dol mam grac niby tylko nl50, wydaje mi sie to lekko bez sensu, bo wtedy zeby dojsc do 12k$, to nawet przy ok runie, zejdzie mi 2-3 miesiace, co sadzicie zeby grac nl50+100, albo nl50/100/200 i jak storbie to drugi stejk jezeli beda chetni " - co tam warunki stakingu !

"Jak dla mnie powinieneś grać zgodnie bankrollem, odbuduj się trochę na 50 i wchodź wyżej."

"to bede pykal na nl50 + bumhunting na nl100 (...)" - e tam, nie znasz się, zrobię po swojemu!

"Imo graj zgodnie z bm"

"dzisiaj sporo zlamalem zasady brm, ale nie dygajcie wyszlo zajebiscie" - komentarz zbędny

"To się nazywa staking, ciągłe zwroty akcji a momentami nawet klimaty grozy, niemniej mam nadzieję iż nastąpi w końcu happy end" - emocjonuje się i łudzi się jeden "inwestor"

"Na jakich stawkach teraz grasz?"
"od 1500-1600 w rollu zaczalem odpalac nl100 ze stoplossem 2 bi" - na h.. zawracasz głowę, gram agresywny BRM, bo raz "wyszło zajebiście" i nie dygaj!

"ogolnie tak sobie mysle, ze na poczatku stejka za bardzo sie skupilem na nl200, caly czas tableturbo scanner(ofc w lobby czekalem, ale malo co juz sie dosiadaja na nl200) i wlasciwie nie gralem nl50, bo ciezko mi sie bylo na nim skupic, teraz postaram sie caly czas pykac nl50 co powinno bardzo zmniejszyc wariancje " 6.09 - obietnica: będę grał w grę NL50

"eh gralem wlasnie meczyk na 3 stolach nl100 wyszlo razem 2.7k handsow" 7.09 - dzień później - TOMB RAIDER! znowóż się nie udało wykonać planu :(

"pisac updaty codziennie, czy jak cos sie ruszy?" - irytacja, że codziennie musi coś nowego wymyślać, żeby nikt się nie dowiedział o torbie

"odkad usunalem betslidery, widze, ze moja gra jest zajebista, na wyniki to sie jednak nie przeklada" - co za pech!

"nigdy sie nie rozwijalem tyle co teraz, ogladam sporo filmikow, nawet z mindsetu obejrzalem, chociaz z tiltem problemow nie mam! Po stejku planuje pierwszy raz odkad gram uzywac bankroll managment, czas najwyzszy!" - z titlem problemów nie mam, 5 posiłków dziennie, będę przestrzegał BRM...

"gdy bede mial rolla, powyzej 3.5k~, zaczynam grac na kilku roomach(na innych niz ps full bum hunting, poniewaz na innych srednio mi sie gra) przy okazji wyrabiajac deposit bonusy, wiec ladnego rb bede mial. Agresywnym bankroll mangment chce dojsc do nl200 i tam zasiedziec na dluzej zbudowac ladnego rolla i odlozyc chociaz jakies 10k zl, przymierzajac sie do nl400 sprobuje wkleic sie do jakiejs grupy na skype/stakind deal z jakims koksem/private coaching prawdopodobnie u typa internet" - tak, a kiedy J.V.Rostowski zbierze 1 mld PLN z mandatów to budżet się dopnie...

"Trochę się ten staking przedłuża... Istnieje jeszcze opcja, że doliczysz w tym momencie rb i będziesz grał dodatkowo z nim, traktując jako rolla (faktycznie i tak musiałbyś go odesłać w przypadku braku profitu, więc po prostu możemy potraktować to jako pieniądze inwestorów i zacząć grać wyżej). Co o tym sądzisz?"

"troche mi sie to nie oplaca" - haha!

Max Kolonko doradza Wam poprosić o wykres całego stake'a i audyt PS, aby dowiedzieć się jak jest (i czy coś jeszcze w ogóle jest).

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

+250 ktore pozyczylem kumplowi ktorego znam z rl,ktory ma tez udzialy w tym stejku(mrowa1mrowa) na pykanie zooma, ujebie to wplaci, tak po co tracic na przewalutowaniach itd
6,6k dlatego, ze przerabiam rb co widac na wykresach na sharkscopie

a tu wykrs z samego zooma na ktorym skoncze stejka, wiec bedzie spoko

najchetniej to bym juz zamknal tego bloga jak pisalem wczesniej tylko gdzie mam wtedy prowadzic railing?

edit jeszcze mamy 13.5k fpp nieprzerobione

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth
BlackMember

n1 Sherlock

Odpowiedz
Cytat

To była torba czy nie było? Ile jest w czerwonym punkcie w okolicach ~128k ręki.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez URJoke0
To była torba czy nie było? Ile jest w czerwonym punkcie w okolicach ~128k ręki.

Ty jesteś głupi tak sam z siebie czy ktoś Ci za to płaci? :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

prosze przeniesc mnie tak za 24h zeby stejkarzy zobaczyli do blogow "inne" nie bede zasmiecal superblogow a moj blog od dawna i tak nie jest superblogiem

czemu tak dlugo nie bylo wykresow? stejkerzy sie ogolnie nie udzielaja, zaden nie narzekal na brak wykresow a powiem szczerze, ze wole sie chwalic niz pokazywac wykresy z ktorych widac, ze wzialem stejka na stawki na ktore wyszlo z czasem jednak nie mialem skilla(nl200), nawet na nl100 srogo zjechalem na stejku, bylo prawie 4k$ profitu a widac jak jest, tyle ze chociaz wrzucajac w hma last 8 months to po 60k rekach na nl100 mam te 10bb/100, wiec chociaz na nl100 daje rade

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

3400
prosze o przesienie bloga do "inne"

Odpowiedz
Cytat
DieHardPL
Elite Grinder

Nie spiesz sie z tym tak bardzo, skonczysz stejka to wroca random loty po najebaku :P

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

Napisane przez DieHardPL
Nie spiesz sie z tym tak bardzo, skonczysz stejka to wroca random loty po najebaku :P

do tego blog nie jest potrzebny : )

dzisiaj jak na razie jeszcze nie gralem, ostatnio mam problemy ze snem, co kilka dni nie moge usnac cala noc, a nie chce zbytnio wstawac po godzine 14, wiec zarywam wtedy caly dzien, i najczesciej nic nie robie, bo w takim stanie w poksa nie pogram, poprzedniej nocy nie udalo sie usnac, pospalem od 17-18 i od 20 do 1;30 o 3 chcialem siasc do pokerka, ale kliknalem update database a z 2h to jeszcze potrwa a hud nie dziala, zastanawialem sie chwile czy grac bez huda, ale stwierdzilem, ze to nie ma sensu, ujebie cos i bede zdenerwowany, ze po co gralem bez huda blabla, a jak wygram to radosci nie bedzie ; p, wiec jak na razie zagralem z 15-20 rak i +25 ;d

moze poleci ktos jakies sprawdzone ziolka(zielone po zejsciu mnie usypia, ale rano wstaje bardziej zajebany) na lepsze usypianie, chemii nie chce

skorzystam, ze jeszcze w superblogach
btw po stejku czyli maks 2 miechy bede chcial zebrac sobie kilka osob na longterminowe stejki(jakies 500h grania) z regularnymi kolczingami, maks do 50km od lublina, bo wolalbym robic sweaty na zywo. Na nl50 zoom hourly mozna robic wyzsze niz wczesniej na nl200 jezeli sie wliczy, ze trzeba bylo czekac na akcje, oferta tylko do graczy ktorzy sa juz wygrywajacymi, i po jakis srednich probkach sa chociaz minimalnie do przodu na hu cash albo hu sng 7$+

W chwile zrobie z ciebie gracza ktorzy minimum bedzie mial winrate 10bb/100 co daje okolo 30$/h pre rb(rejka na nl50 placi sie tyle ile sie wygrywa przy 10bb/100, platyna bez problemu czyli dochodzi jeszcze 10$/h rb~), zainteresowani niech pisza na gg: 8973069 albo skype: kurzatvvarz

nie moge teraz wejsc do hma, ale na nl50 na zwyklych stolikach po solidnej probce, gdzie sporo jest jeszcze starych rak, gdzie gralem o wiele gorzej niz obecnie mam 11bb/100, a na zoomie na razie po 30k hands~ 22bb/100 ev 17.

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

krotka sesja i juz czuje sie zmeczony, z 4k+ handsow jeszcze zrobie przez najblizsze 24h

posiedze w lobby 100 jak sie dosiadzie fisz to bede odpalal zoomy i gral az zniszcze

jak bede wypoczety to bede odpalal 200 w lobby akceptujac akcje od fiszy, bo fisz to fisz i bedzie to samo co teraz na 100 robie, nawet regom ze statami autoprofit bede quitowal akcje

edit: spadek do 370 profitu i fiszka uciekla

koniec tak ;s, na zoomie 350$ profitu ale na nl100 fiszki double upowaly i lotka

Odpowiedz
Cytat

Hej,

właśnie zauważyłem, że chcesz przesunąć swój blog z superblogów do działu z blogami różnymi. Skąd taka decyzja i rezygnacja z miejsca wśród naszych najlepszych blogów?

Odpowiedz
Cytat