Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] pierd... ftp

30 Posty
18 Użytkownicy
0 Reakcje
1,978 Wyświetlenia
billabong8
PokerStrategist

Napisane przez bioshadeq
To gra szatana, oszukują Cie w niej na 100%, nie graj, mowie Ci...Jak pisales w innym temacie na tym hazardzie nikt nie zarabia, wiekszosc ludzi kłamie w blogach itp zeby wciagac nastepnych łatwych do przekonania ludzi jak Ty, to jest gorsze niz sekta !!!!111oneonejedenjedenjeden

hahaha lol :D

szok38
Elite Grinder

Na rush teraz możesz grindować FR FL. 2 stoły jak się trochę luda zejdzie ( bo o tej porze mało osób gra) to będzie400- 500 hands/h.Pozdro
ps.Elegancki pokerek ;)

rumbacz Autor wątku
rumbacz
PokerStrategist

wiem ale od 0,5/1
a na to bankroll nie pozwala,
jedyna szansa by wyrobic ten bonus od ftp to nl bss

Rossonero99
PokerStrategist

Napisane przez billabong8

Napisane przez bioshadeq
To gra szatana, oszukują Cie w niej na 100%, nie graj, mowie Ci...Jak pisales w innym temacie na tym hazardzie nikt nie zarabia, wiekszosc ludzi kłamie w blogach itp zeby wciagac nastepnych łatwych do przekonania ludzi jak Ty, to jest gorsze niz sekta !!!!111oneonejedenjedenjeden

hahaha lol :D

o boshe ale to smieszne

nie mam slow do takich kretynów

szok38
Elite Grinder

No to wyrabiaj ,wyrabiaj.Czas to pieniądz... podobno.Pozdro

rumbacz Autor wątku
rumbacz
PokerStrategist

a w dupie to wszystko mam tego całego pierdolonego pokera, tylko życie marnuje człowiek, jakies outy odsy sranie w banie, później przyjdzie taki marianśledź (blok szoka) i sie będzie madrzął ze gra na NL50 jak on kurwa sprawdza oesd zaa całego pota,

to gdzie jest kurwa ta matematyka

rumbacz Autor wątku
rumbacz
PokerStrategist
Thorek
Oldschool Grinder
sopel1
Oldschool Grinder

Napisane przez Thorek

to gdzie jest kurwa ta matematyka

W longrunie.

czasem trzeba też przeszkodzić wariancji, modyfikować zakresy, linie. Poker to nie tylko 2 karty, tabelka i liczydło...

szok38
Elite Grinder

Każdy dobry gracz Ci powie , że nie łatwo jest wyjść z bagna mikro(dlatego rakeback jest taki ważny). Ja dobrym graczem nie jestem, ale przykładem takich opinii jak najbardziej.Pozdro
ps. Oczywiście i są tacy , którzy idą jak burza. To wyjątki.