Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Ogarnij się

20 Posty
11 Użytkownicy
22 Reakcje
909 Wyświetlenia
voult1
Oldschool Grinder

To już ostatni mój blog , jak patrzę na Siebie w lustrze to mam ochotę napluć na Tego gościa.

Czemu?

Bo ciągle popełnia te same błędy życiowe, jest niekonsekwentny, nieodpowiedzialny, brak mu cierpliwości, ma ciągłą depresję, problemy z emocjami......

Ilość założonych blogów - chulion . Ilość wykonanej pracy 0

Mam spory potencjał, skakałem o tyczce przez 10 lat skończyłem awf i technikum masażu , prowadzę gabinet masażu. Ale jak ktoś nie ogarnia ...... To kurwa nie poprowadzi wózka sklepowego nawet. Finansowo - wszystko przetracilem. Beznadziejne inwestycję. Cash back world, obligacje FKD, bezsensowne inwestycje -- w skrócie debil.

Nie szanuję pieniędzy, mam je w dupie , i mam wielkie gówno w życiu.....

Pokerowo dochodziłem już do etapu w którym miałem w rollu z 2500 .

Od 15 roku życia miałem problemy z głową , zawsze miałem dziwne odczuciami tego świata,. Sporo melancholizmu, smutku i wewnętrznego cierpienia. Diagnoza zaburzenia osobowości, nerwica , depresja, border line.

Wiadomo jak to bywa wszystkiego po trochę . Na lekach jestem odkąd pamięta, psychoterapia co jakiś czas.

Także myślę Sobie że to ciągła walka o utrzymaniem się na powierzchni....

Do tego alkohol i mamy dramat gotowy......

Ale może coś jest dobrego?? Może coś jednak mi się udało?? Może jestem z czegoś zadowolony?

Tak na pewno
- mam możliwości Tylko umysł jest moim wrogiem
- mam zajebistą dziewczynę
- mam zajebistą rodzinę
- dobrze wyglądam
- dobrze masuje
- mam wiele pasji
- jestem inteligentny
- ogarniam dobrze gitarę

Odpowiedz
Cytat
19 odpowiedzi
Krismat23
Poker Player

yo, będę zaglądać i sprawdzać, czy trzymasz się postanowień. Powodzenia, każdy ma swoje demony, które pokona lub nie, od nas samych zależy. :f_thumbsup:
Edit: Ooo a widzisz ja zawsze marzyłem, żeby nauczyć się brzdękać, skończy się DS to wjeżdzam :D choć ja mam dopiero 21 lat..

Odpowiedz
Cytat
matirix20
Oldschool Grinder

Życzę powodzenia i będę śledził wątek.

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
voult1 Autor wątku
voult1
Oldschool Grinder

Dzięki bardzo 🙂.

Co do pierwszych ważnych spraw , które muszę ogarnąć jest strona internetowa. Od jutra zaczynam konstruować. Bo za dwa tygodnie mam startować z gabinetem. To wypada mieć 😁 pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
voult1 Autor wątku
voult1
Oldschool Grinder

Co do pokera , jw. Miewałem fajnego rolla , a to przegrałem a to wypłaciłem. Teraz roll to jakieś 7 dolców na GGpoker.

Raczej będę skupiał się na ogarnięciu innych stref życia. Ale myślę, że poker jeszcze chwilę będziemy gościł w moim życiu. Na GG pewnie strzelę jakieś turnieje i nl 2 cash. Mają freerole to też pewnie uderzę ale przechodzenie przez mękę freeroli to masakra 😬.

Nie wiem na czym lepiej budować . Wiadomo że turnieje to Loteriada...... Cash bardziej przewidywalny
Co myślicie?

Kurczę niesamowite pykam wczoraj bounty builder za 2.20 i tak wchodzę na te info o graczach i to jakie sumy mają powygrywane to jakieś ludzkie pojęcie przechodzi!!
Kurwa 5000 tys, jakiś 23 000, 78000 kurwa jak to się robi 😱😅 i to tych ludzi z takimi wynikami jest od zarąbania.

Będę musiał jakieś materiały poprzerabiac z mtt

Odpowiedz
Cytat
jociasija
Oldschool Grinder

Siema, jak opisales swoj stan mentalny, to od razu nasunal mi sie na mysl moj kuzyn, ktory od smierci ojca ma podobne stany. Pare lat chodzenia do psychologa i psychiatry. Do tego, palenie trawy, czasem alkohol, jakies pigulki od psycho i za bardzo efektow nie bylo.
Wczoraj rozmawialismy po dluzszej przerwie i powiedzial mi, ze juz w ogole tych stanow nie ma, przestal palic i wszystko jest pieknie. Powiedzial, ze ktos mu polecil i kupil sobie jakies kropelki CBD, ktore bierze 2x dziennie pod jezyk. Mowi, ze to juz 3 miesiace jak nie pali i nie ma zadnych depresyjnych stanow. (powiedzial, ze czasem sie jakis lek i niepokoj moze pojawic, ale wtedy bierze kropelke i ponoc max 30min znika i spokoj reszte dnia)
Znam go od zawsze, wiem jak ciezko z nim bylo i wiem, ze jest osoba, ktora sobie tego nie wymyslila i rzeczywiscie musi czuc takie efekty.
Sam nigdy czegos takiego nie probowalem i potrzeby nie mam, ale pisze Ci to, bo moze warto w Twoim przypadku.

Odpowiedz
Cytat
voult1 Autor wątku
voult1
Oldschool Grinder

No to można powiedzieć że spektakularna zmiana. Wow istnieje szansa aby się dowiedzieć od kuzyna jakiej firmy i jakie stężenie? Bo wiem że na rynku jest Tego w pizdziet. Ale wielkie dzięki za Tę informacje. Wypróbuję

Odpowiedz
Cytat
boskibogdan
PokerStrategist

z fartem byczq:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
krzyziu1
PokerStrategist

Będę śledził i kibicował!

Co do CBD polecam ten sklep, polska firma, polskie uprawy, przebadane i bezpieczne, samu używałem (dla siebie i dla mamy chorej na raka). Stężenie wiadomo, im wyższe tym mniej kropelek musisz brać, a ile Tobie pomoże to już kwestia indywidualna i do kalibrowania. Na początek weź 10% i zobacz jak działa.

Powodzenia!

Odpowiedz
Cytat
voult1 Autor wątku
voult1
Oldschool Grinder

Polecacie jakieś materiały na początek mtt? Gdzie teraz można złapać jakieś wartościowe informacje?

Odpowiedz
Cytat
jociasija
Oldschool Grinder

co do tych kropelek mowil tylko ze zamawial ze sklepkonopny pl czy cos takiego (bodajze pierwszy sklep ktory wypluwa google)
stezenie wzial 5%, ale tak jak krzyziu napisal, pewnie mozna wziac i 10 i uzywac pol dawki np

jesli chcesz za darmo materialy to polecam na yt sa conajmniej 2 kanaly z replay'ami z finalowych stolikow, mysle ze wartosc edukacyjna warta czasu

Odpowiedz
Cytat
bikmak99
PokerStrategist

Watrobe i testosteron badales? Przyczyn depresji czesto szuka sie w glowie, a okazuje sie, ze wynikaja z bebechow.

Odpowiedz
Cytat
Panmorz
Oldschool Grinder

Napisane przez voult1

wchodzę na te info o graczach i to jakie sumy mają powygrywane to jakieś ludzkie pojęcie przechodzi!!
Kurwa 5000 tys, jakiś 23 000, 78000 kurwa jak to się robi 😱😅 i to tych ludzi z takimi wynikami jest od zarąbania.

To są jedynie wyniki samych wygranych.
Nie uwzględnia to wpłaconych wpisowych.
W większości są to przegrywający gracze.
Co z tego, że wygrał 30 tysięcy, skoro przegrał 50 tysięcy.
Tylko tych przegranych wpisowych GG nie pokazuje.
Z wiadomych przyczyn.

Odpowiedz
Cytat
wezuwezu
Oldschool Grinder

Tymi olejkami to na krotko zaleczysz tylko skutki . Ja bym sie lepiej zabral za przyczyne. Polecam forum https://www.zaburzeni.pl/ , maja tez kapitalny kanal na YT o podobnej nazwie .

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2
PokerStrategist

Napisane przez Panmorz

Napisane przez voult1

wchodzę na te info o graczach i to jakie sumy mają powygrywane to jakieś ludzkie pojęcie przechodzi!!

To są jedynie wyniki samych wygranych.
Nie uwzględnia to wpłaconych wpisowych.
W większości są to przegrywający gracze.
Co z tego, że wygrał 30 tysięcy, skoro przegrał 50 tysięcy.
Tylko tych przegranych wpisowych GG nie pokazuje.
Z wiadomych przyczyn.

Inaczej nie rozreklamują roomu. Dlatego lubię graczy, którzy nie koloryzują i piszą jak jest. Jakie są wygrane i straty. To dodaje wiarygodności.

Odpowiedz
Cytat
voult1 Autor wątku
voult1
Oldschool Grinder

Nie nie badałem , ale rzeczywiście wiele teorii żywieniowych nawiązuje do wątroby, a w szczególności jelit. Muszę zbadać. Dzięki

Ok no to racja jak nie uwzględnia wpisowych , to zmienia postać rzeczy.

Wezuwezu - dzięki za informację na pewno sprawdzę kanał. Dziękuje

Odpowiedz
Cytat
voult1 Autor wątku
voult1
Oldschool Grinder

Zastanawiam się nad materiałami, jedyne co znalazłem to fajne filmy majkela . Niestety materiały z 2016 , ciężko coś znaleźć aktualnego z mtt

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez voult1
Zastanawiam się nad materiałami, jedyne co znalazłem to fajne filmy majkela . Niestety materiały z 2016 , ciężko coś znaleźć aktualnego z mtt

Yo, gdyby interesowały Cię inne odmiany niż NLH MTT, daj znaka na prvke, to może będę mógł coś pomóc ;) piona!

Odpowiedz
Cytat
voult1 Autor wątku
voult1
Oldschool Grinder

dzięki AS już wysłałem zaproszenie :P Trochę mnie nie było . Sporo pracy było ostatnio nie nad gierką ale nad życiem:P.

Ogólnie ostatnio czuję się przyzwoicie . Staram się więcej od siebie wymagać i tyle. Stany emocjonalne mną szargają ale staram się innych
strategi radzenia z problemami oraz stresem i frustracją .

- zmniejszenie ilości alkoholu wypijanego w ciągu tygodnia
-więcej aktywności fizycznej
-więcej akceptacji dla Siebie
-więcej gry na gitarze
-więcej czytania książek

Ostatnio myślałem nad swoimi priorytetami na najbliższe miesiące /lata

Na pewno zwyciężył Gabinet ,który prowadzę . Chcę aby było to sporą częścią mojego życia zawodowego, daje mi to satysfakcję oraz pieniądze.
Sam decyduję o Sobie, nikt nie stoi nade mną i nie dyszy oraz nie wydaje rozkazów.
Wiadomo czemu poker dla niektórych to zawodowe zajęcie - ponieważ to wolność wyboru Wiadomo swoje trzeba wyrobić i samemu się zdyscyplinować ,ale jest to o niebo lepsze niż ktoś za Ciebie decyduję idziesz do pracy na tą i na tą robisz to i to. Masz urlop wtedy i wtedy.
Same ramy i ograniczenia.

Pokerowo

Coś tam pykam 180 SnG , 90

Roll: 79 $$ :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
voult1 Autor wątku
voult1
Oldschool Grinder

Siemanko. Ostatnio dosyć intensywnie żyje, praca + gabinet + kobieta + hobby = brak czasu🤣
Mentalnie jak najbardziej pozytywnie, mam poczucie że coś robię że swoim życiem.

Coś tam grywam na SnG będę miał mało czasu jak i turnieje tym bardziej.... Dlatego zapewne wrócę do cash ale już normalne stoliki ewidetnie zoom mnie niszczy 😏.

Roll nawet podskoczył mam ok 150 dolców

Odpowiedz
Cytat