LOL ^^
Ladnie;)Ja jeszcze nie wiem czy bede grac fixed limit czy no-limit:(To co wiem napewno to to ze MTT bardzo mi sie podoba;) i zamierzam ksztalcic sie w tym kierunku.A od kiedy grasz w pokera?
To trzymam kciuki za seniora
Mam nadzieję, że ominą Cię listopadowe downswingi i wkrótce przejdziesz na NL50.
Powodzenia.
Przepraszam ze tu pisze o tym ale chcialam byc pewna ze to przeczytasz.Mam pewien pomysl co do naszej sytuacji w ataku na sejf.Jesli by doszlo do tego ze pieniadze bede rozdzielone pomiedzy nami moge zrezygnowac ze swojej czesci nagrody i oddac ja Tobie a w sumie nawet jak by do tego nie doszlo moge zrezygnowac z niej jesli by Ci to odpowiadalo.Mialabym wtedy tylko jedna prosbe:gdybys tylko mogl z mojej czesci nagrody (jesli oczywiscie ja dostane:D )przelac $8,11 na konto JackaPL w moim imieniu gdyby Ci sie to jeszcze oplacalo.Nie moglam i nadal nie mam jak tego zrobic:( i strasznie mi glupio z tego powodu:( wiec fajnie byloby gdybys sie zgodzil:)
Będziemy rozmawiać o ile uda się nam utrzymać pozycje - acz myślę że jeżeli się uda to Jacek po prostu odejmie te 8.11$ od Twojej wygranej.
Co do wypadku remisu - myślę że najuczciwszy byłby tu równy podział nagród za 2. i 3. miejsce
Sekcja FL straciła następnego dobrze zapowiadającego się pokerzystę
Ludzie jak mają za dużo czasu to im 'dziwne' pomysły przychodzą do głów (np granie NL
)
TheNaturat napisał
Oficjalnie oświadczam że jeżeli któryś z FL'owców na swoim limicie wyciśnie przy dużej próbce 10BB/100 i objaśni mi jak to zrobił to wracam do limitu - inaczej zostanę na NL![]()
Nie wiem, czy ktokolwiek Ci da taką próbkę, bo nie wiem, czy to możliwe.
Ale jeśli myślisz o pokerze w kategoriach zarobku, powinien Cię interesować wynik $$ / h a nie bb/100.
10BB/100 na NL100 to 10$/100 (potrzebny BR $3k)
2BB/100 na 3/6 to 12$/100 (potrzebny BR $3k)