Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Easy Way

3 Posty
2 Użytkownicy
1 Reakcje
83 Wyświetlenia
voult1
Oldschool Grinder

Siemanko

Zakładam bloga , aby podzielić się swoimi przemyśleniami , uczuciami , zmianami jakie mam nadzieje nastąpią po rzuceniu palenia metodą Allena Carra '' Easy Way''

Palenie papierosów stało się moją zmorą!! Stałem się tak uzależniony od nikotyny że mógłbym ją wstrzykiwać dożylnie:P
Dzień często zaczynam od wypalenia 5 papierosów , co niszczy mnie fizycznie i mentalnie. Nie mogę się zrelaskować tak na prawdę bo ciągle jest do zaspokojenia '' niezaspokojone'' czyli głód nikotynowy.

Mam 29 lat a czuje sie jak wrak..... za głównego winowajce uważam PAPIEROSY.
Nie Chcę iść przez życie w strachu.... ciągle odpalając papierosa od papierosa!!! wypalanie 3 pod rząd stało sie normą:f_cry:

Dzisiaj rozpoczynam swą wędrówkę w kierunku prawdziwej wolności..................

Pokerowo : Po wypłacie rolla zostało mi 20 Euro i chcę sobie pykać na NL 4 więc zacznę od budowania rolla :P

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
voult1 Autor wątku
voult1
Oldschool Grinder

DZIEŃ 1

ok 12 wypaliłem swojego ostatniego papierosa, jak na razie nie czuje żadnych objawów odstawienia . I to jest niesamowite , jak samo nastawienie powoduje że się nie czuje paniki , łaknienia itd. Po prostu spokój .... nic nie musisz , nie szukasz gorączkowo okazji do wyjścia na dymka . Po prostu jesteś naturalnie spokojny. Także pety to 95% głowa 5 % uzaleznienie . Mimo iż miałem spotkanie w którym musiałem przemawiać do ludzi i zawsze mnie to stresowało , przed takim wystąpieniem to 4 pety musiałem spalić a teraz pewny spokojny coś pieknego :P .

Mam nadzieje ze będę się trzymał

Odpowiedz
Cytat
halabasa
PokerStrategist

jak wrócisz do palenia to będę sie do ciebie zwracał....KIEPO. :rage:

Odpowiedz
Cytat