Siema co tam słychać w świecie Pokera Ludziska
U mnie rewelacja coś tam pogrywam, lecz jeszcze nie mogę grać regularnie.
Ostatnio miała ciekawa sytuacja miejsce, w mojej pracy. Jak wiece z poprzednich wpisów, że pracuję czasem na bramkach ( w ochronie )
I wyobraźcie sobie że pracę w lokalu, gdzie wstęp jest +30 i właściciele dbają o to aby był porządek więc jest i selekcja. Ale nie o tym miałem kurka pisać.
Stoimy sobie przed lokalem już, ciepło wiec super sprawa, aż tu ziomek mi nawija że ktoś na końcu chodnika, który prowadzi do lokalu stoi sobie jakiś człowiek w kapturze z 40-50 cm nożem i spaceruje wymachując nim sobie !! Se myślę to ci zjeby chodzą po naszej ziemi. Na szczęście policja, szybko przyjechała i typ znikł.
Fajna praca co ?
Jeżeli chodzi o grę i mój status to jak widać na 770 nie grałem wcale, nawet tam nie zaglądałem, pyknołęm sobie kilka 180 za 1$ oraz grałem FR NL5 Zoom. Bank na P* 171 nawet nie pamiętam ile było wcześniej, pamiętam tylko że 2 razy byłem w kasie w 180 i raz wygrałem, wczoraj odpaliłem sesję MTT i 6k ludzi byłem 55 odpadając z 88 vs AJo na T spadł J a ziomek miał trochę większego staka i mnie wywalił bodajże na 13 BB w turku za 3.30 $
PS. Coś imageshark płatne widzę zrobili, macie jakiś inny serwis?
Bo chciałem wrzucić wykresy i statystyki.