Jest propozycja, aby utworzyć typerkę na Ligę Mistrzów, która byłaby podobna do Ligi typera ekstraklasy. Wszystkie osoby, które byłyby zainteresowane uczestnictwem niech wypowiedzą się w tym wątku. Dohpaz powiada, że jeżeli będzie dużo zainteresowanych osób, to można to zorganizować
Jestem za.
Mogę nawet pomóc przy liczeniu, bo dohpaZ i tak ma dużo roboty przy tych zabawach.
dohpaZ wątek widział, dohpaZ wątek monitoruje
Ale na dwóch chętnych nie będzie mi się chciało liczyć
Jeśli zbierze się grupka osób porównywalna z typerem ekstraklasy, startujemy zabawę. Powiedzmy najmniej 20 osób, wyłączając mnie
Macie moje błogosławieństwo, jeżeli zbierze się większa grupa, to ruszamy. Kapitan dohpaZ za sterami.
Też chciałbym wziąć udział :fdrink Może jakieś symboliczne 5, 10$ i i podium 20,30 i 50%?
Osobiście jestem przeciwny wpisowemu.
Typowanie ligi mistrzów ma być dla nas zabawą. Wymóg wpisowego mógłby powstrzymać niektórych użytkowników od przystąpienia do zabawy, a ma być ona dla wszystkich. Jak widać po typerze ekstraklasy, zabawa działa bez wpisowego
Dlatego mam nadzieję, że i tym razem obejdzie się niego.
Poza tym, wprowadzenie wpisowego wymagałoby kontrolowania kto i kiedy wpłacił, ewentualnie uganiania się za osobami, które zalegają itp. A na to nie mam ani ochoty, ani czasu.
No i na koniec, nikt nie powiedział, że nie będzie nagród
Owszem, będą niespodzianki
Nadal za mało osób do zabawy, bo próg 20 użytkowników jeszcze nie został przekroczony. Im szybciej to się uda, tym lepiej, bo wtedy można coś o regulaminie zabawy popisać.
Siemka!
Ja jestem za!
Ps. W momencie kiedy skończą się mecze grupowe proponuje połączyć z Ligą Europejską.
Jeśli zbierze się dość chętnych, to porozmawiamy o regulaminie, czyli kiedy koniec zabawy (po fazie grupowej, czy aż do finału). Dzięki za sugestię ♠_thumbsup:
Napisane przez dohpaZ
Jeśli zbierze się dość chętnych, to porozmawiamy o regulaminie, czyli kiedy koniec zabawy (po fazie grupowej, czy aż do finału). Dzięki za sugestię ♠_thumbsup:
Do finału, tylko po fazie grupowej LM dorzucamy mecze z LE.