już dawno chciałem o to zapytać, ale za bardzo nie wiedziałem do czego to porównać,
no i dzis znalazłem.
Chodzi mianowicie o gierke, miałem ją kiedyś na amidze, mama często w nią grała,
i teraz non stop mi suszy głowę żebym jej taką ściagnął,
gra wygladała tak:
była taka jakby plansza, po której goniły jakies ustroństwa, a my poruszalismy sie po obwodzie tej planszy i przecinalismy ją. Celem było odciecie ilus tam % planszy.
Gierka jest podobna do:
http://www.joemonster.org/gry/30592/Bounce
tylko ze ta tu to troche taka prymitywna, jak znacie jakies podobne to dajcie znać.
to jeszcze nie to
a nie wiecie jak sie ten gatunek gier nazywa
tam pamietam miało sie nawet jakieś lasery czy cos takiego.
ale mamba podobna
Witam,
Wątek wyczyszczony, zlot się skończył, macie mnie ponownie na głowie. Posypią się ostrzeżenia, oj posypią
Rumbaczu, zmieniłem Ci tytuł wątku, nie uważasz, że taki jest dużo lepszy i ... normalny?
Pozdrawiam
Napisane przez Urbi23
Rumbaczu, zmieniłem Ci tytuł wątku, nie uważasz, że taki jest dużo lepszy i ... normalny?
Pozdrawiam
teraz nie wiadomo o co chodzi
Napisane przez Urbi23
Witam,Wątek wyczyszczony, zlot się skończył, macie mnie ponownie na głowie. Posypią się ostrzeżenia, oj posypią
Pozdrawiam
Z wątkiem wszystko jest w porządku, więc imo spam moderatora
Ciężko wyczuć...ale pamiętam, że na amige była taka gierka Bally (ja grałem w Bally 2) gdzie zakreślało się właśnie pole.
Jak znajde to wkleje screena.
O jest screen:

Napisane przez PMplast
Z wątkiem wszystko jest w porządku, więc imo spam moderatora
Z wątku zostało usuniętych ze 20 postów, więc nie pisz mi proszę czy jest w porządku czy nie
Napisane przez galer
Ciężko wyczuć...ale pamiętam, że na amige była taka gierka Bally (ja grałem w Bally 2) gdzie zakreślało się właśnie pole.
Jak znajde to wkleje screena.O jest screen:
Jeżeli rumbaczowi chodziło dokładnie o tą grę to nie mam pytań co do wiedzy galera ♠_ugly:
Masz tutaj, poszukaj sobie, a jak znajdziesz to nawet emulator bedziesz miał
Napisane przez eNPe
Jeżeli rumbaczowi chodziło dokładnie o tą grę to nie mam pytań co do wiedzy galera ♠_ugly:
Nikt chyba nie ma wątpliwości co do wiedzy Galera. On zna KAŻDĄ grę