Ten finał jest ustawiony
Son Goku przegrał z Obi wanem
głos na sub zero
Sami wybraliście Son Goku do pojedynku, więc nie może być mowy o bardziej obiektywnym doborze bohaterów. Specjalnie były tworzone ankiety, kto ma wystąpić. Trzeba było nie wybierać Goku, skoro i tak jest mega pakerem wszech czasów
Goku był już raz zamrożony przez San Shenrona, więc Sub-Zero stracił swoja broń. Jak wiadomo, nie można pokanać Goku stosując wobec Niego kilkakrotnie jedną technikę.
Jak była ankieta jakiego chcemy bohatera, to wstawiłem Songa i jak widać rozwala on cały turniej. Jest DEBEŚCIAK!!!
Chciałem jeszcze trochę przeciągnąć, ale tu już nic się nie zmieni.....
Son Goku mistrzem bohaterów

Gratulacje
i dziękuję wszystkim za udział w zabawie
powiem tak, jako mega fan jednego i drugiego musze powiedzieć jednak że Sub zero nie ma najmniejszych szans
miałem wszystkie DB
cholera chyba jeszcze mam, ale nie mam już czegoś takiego jak magnetovid
zabawa już się skończyła - polegała na wybraniu najlepszego bohatera. Zestawialiśmy ze sobą różnych bohaterów i systemem drabinkowym doszliśmy do najlepszego
ZA MAŁO BOHATERÓW : < gdzie Captain America, Red Scull, Yoda, He_MAN, Captain Tsubasa - nie mówiąc już o innych Animowskich postaciach : O
i potem sie dziwic, ze Sub Zero jest w finale ; O
sick!: )
Jeśli macie jakiś pomysł na nową zabawę w typowanie bohaterów, to chętnie posłucham propozycji - może uda się coś zorganizować