Przejdź do forum
Liga typera speedwa...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Liga typera speedwaya

23 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
2,394 Wyświetlenia
Paavv Autor wątku
Paavv
PokerStrategist

Po pierwszej kolejce widać jaki wspaniały ze mnie typer, mało co trafiłem :D

Mnie też Gdańsk zaskoczył, nawet ja obstawiłem przegraną swojej drużyny, ale byłem na meczu i nie spodziewam się tak dobrego wyniku, dla Gdańska, w Toruniu jak obstawił ewran. W pierwszym meczu Gdańsk wcale nie był taki dobry, tylko Rzeszów był tragicznie słaby. Jak Okoniewski i Richardsson nie zaczną jeździć lepiej niż średniaki 2 ligi to strzele w przegraną Rzeszowa u siebie z Lesznem. W samym Gdańsku zaskoczyli mnie tylko juniorzy którzy jednak dawali radę na swoim torze. Chrzan i Bogdanovs mimo dobrych zdobyczy punktowych jechali słabo i wątpię, żeby coś pokazali w Toruniu. THJ spełnił nadzieje i oczekiwania pokazał bardzo profesjonalny i waleczny speedway, tylko mieć nadziej, że na wyjazdach będzie sobie radził równie dobrze. O Nickim ciężko cokolwiek powiedzieć bo jak ruszył pierwszy spod taśmy to jechał, jak jechał z Crumpem to Crump był już po chwili pół prostej przed nim, a poza nim, wszystkich objechał. Na pewno na plus, że nie jechał tak bardzo indywidualnie jak się spodziewałem, pomagał juniorom z pary.

Bardzo dobrze, że Gdańsk na początku sezonu ma najłatwiejsze mecze u siebie jakie mógł (Częstochowa, Wrocław), bo w trudniejszych będzie już na pewno potrzebny Świderski, który na początku maja postara się wrócić na tor.

I tak jutro wybieram się do Torunia, zobaczyć wasz stadion, którego jeszcze nie widziałem, ale wasz stary stadion mi się bardzo podobał i miło wspominam wyjazdy do Torunia mimo oglądania sromotnych porażek Gdańska, jutro będę zadowolony jeśli Gdańsk zrobi ponad 35pkt. Mam nadzieję, że Miedziak nic nie zmieniał ze sprzętem od meczu w Gorzowie :D

2 runda:
Unibax Toruń - Lotos Wybrzeże Gdańsk 55:35
Betard Sparta Wrocław - Stal Gorzów 40:50
Dospel CKM Włókniarz Częstochowa - Polonia Bydgoszcz 48:42
Stelmet Falubaz Zielona Góra - Azoty Tauron Tarnów 52:38
PGE Marma Rzeszów - Unia Leszno 41:49

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86
PokerStrategist

Ogląda ktoś Polska - Reszta Świata?
Może ktoś się wybrał na żywo zobaczyć? :rolleyes: