Przejdź do forum
Konkurs weekendowy ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Konkurs weekendowy #1

23 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
1,557 Wyświetlenia
Mooris
PokerStrategist

Witam

Dziś mam Wam do zaproponowania całkiem nową zabawę. Nosi ona nazwę "Konkurs weekendowy".

O co w tym chodzi?

Jest to ankieta, która składa się z 11 pytań (w zasadzie z 10, gdyż pierwsze pytanie to prośba o wpisanie nicka z forum).

Należy odpowiedzieć poprawnie na jak największą ilość pytań. Osoba, która tego dokona - wygra.

poprawna odp = 1 punkt
błędna = 0

Do zdobycia 10 punktów (pierwsze pytanie nie jest punktowane)

Nagród nie przewidujemy, przynajmniej w pierwszej odsłonie. Jeśli zabawa będzie się podobała, to może coś się pomyśli :)

Należy odpowiadać dokładnie i konkretnie. Wszystkie odpowiedzi, które będą niepoprawne, nieprecyzyjne, niedokończone, lub ktoś napisze cały laborat - nie będą brane pod uwagę.

Hasło do ankiety: ps

Wyniki ogłoszę w poniedziałek/wtorek.

Do tego czasu można brać udział. Oczywiście 1 osoba = 1 zgłoszenie.

Pamiętajcie, aby w pierwszym pytaniu podać swój dokładny nick z forum

22 odpowiedzi
boxer82
Oldschool Grinder

chciałem wziąć udział ale nie znam odpowiedzi nawet na 1 pytanie :facepalm: Zrezygnowałem

4bs3nt
Poker Player

Moze i bym sie szarpnal ale podejrzewam, ze wujek google sie na mnie pogniewa jak zlece mu przeszukiwanie serwisow typu pudelek.pl

Lynx33
PokerStrategist

Jak zobaczyłem te pytania to dostałem kompulsywnych mentalnych wymiotów :facepalm:

No offence dla autora bo są ludzie którzy takie rzeczy wiedzą i wiedzieć lubią a ja jestem daleki od stwierdzenia, że wiem cokolwiek o rzeczach obiektywnie dobrych ale w tym wypadku value się schowało i nawet blefować nie chce, że nim jest :f_tongue:

Pozdrawiam.

Refic
Oldschool Grinder

Co to za pytania :D :D:D

3eakY
PokerStrategist

W miarę easy było, wystarczy przeglądać codziennie pudleka, fakt, SE :)
Pozdro

OlsenACAB
PokerStrategist

poza nickiem nic nie wiem :facepalm:
nie ma nagrod wiec nie chce mi sie szukac w google

Murowane 10 punktów

Byqu
Oldschool Grinder

OMG Mooris pojechałeś z tymi pytaniami GZ :f_thumbsup:

Może jutro spróbuję to rozwiązać.

PS: Zakładam, że masz sporo pomysłów na kolejne tego typu ankiety _o:

Mooris Autor wątku
Mooris
PokerStrategist

Napisane przez Lynx33
Jak zobaczyłem te pytania to dostałem kompulsywnych mentalnych wymiotów :facepalm:

No offence dla autora bo są ludzie którzy takie rzeczy wiedzą i wiedzieć lubią a ja jestem daleki od stwierdzenia, że wiem cokolwiek o rzeczach obiektywnie dobrych ale w tym wypadku value się schowało i nawet blefować nie chce, że nim jest :f_tongue:

Pozdrawiam.

Lol.... no to chyba nie zrozumiałeś przekazu zabawy. Co za różnica, jakie będą pytania? W tej edycji są takie, a w następnej mogą być o kosmosie lub warzywnictwie szklarniowym - who cares. Cała zabawa polega na tym, aby umieć znaleźć odpowiednie rzeczy przez google.

Byqu: Pomysłów jest sporo, zobaczymy tylko, czy zabawa chwyci. Jeśli tak, to będą kolejne edycje :)

galer
Oldschool Grinder

Ok poszło :)
Człowiek z nudów zrobi różne rzeczy :P

Dwa pytania:

Kim jest Ilona Felicjańska?
Kim jest Kamil Bednarek ?(

Pomysł na konkursy wcale nie jest taki głupi, ale trzeba by pomyśleć nad lepszymi pytaniami ;)

Mooris Autor wątku
Mooris
PokerStrategist

Galer, ja wiem, że google boli, ale właśnie cała zabawa polega na korzystaniu z niego....

Jak możesz odpowiedzieć poprawie na pytania, jak nawet nie chce Ci się wpisać w wyszukiwarkę "Felicjańska" ? :f_biggrin:

Felicjańska:

Absolwentka ZSP nr 4 w Bełchatowie.
W 1993 została II wicemiss Polonia, brała udział w konkursie Miss International 1994 w Japonii oraz była finalistką konkursu Elite Model Look. W 1994 zadebiutowała na wybiegu w kolekcji nieistniejącej już Mody Polskiej, podpisała też umowę z renomowaną agencją mody Model Plus. Na przełomie lat 1994/1995 brała udział w pokazach pret-a-porter w Paryżu, była gwiazdą na wybiegach u Calvina Kleina, Pierra Cardina, Gotexu. Związała się także z reklamą: promowała, między innymi, kosmetyki Miss Sporty, mydło Palmolive i kremy Ireny Eris. W 2003 wzięła udział w kilkudziesięciu sesjach mody do, między innymi, Urody, Pani i Wysokich Obcasów oraz w pokazach Marielli Burani, Teresy Rosati, Diesel i La Copein. Związała się także kontraktem reklamowym z marką Hexeline oraz marką farmaceutyków Evelle. W 2005 została ambasadorką włoskiego domu mody Marmara. W 2007 była ambasadorem marki Alfa Romeo.
Jest też współautorką pierwszego polskiego talk-show na antenie Polsatu "Na każdy temat" (1994-1998). Założycielka Fundacji Niezapominajka, która pomaga chorym dzieciom. Założyła też własną agencję produkcyjno-reklamową Felicjańska Media.
Prywatnie żona Andrzeja Rybkowskiego i matka dwóch synów: Macieja (ur. 2001) oraz Adama (ur. 2002).

Bednarek

2. miejsce w III edycji Mam talent...

galer
Oldschool Grinder

Napisane przez Mooris
Galer, ja wiem, że google boli, ale właśnie cała zabawa polega na korzystaniu z niego....

Jak możesz odpowiedzieć poprawie na pytania, jak nawet nie chce Ci się wpisać w wyszukiwarkę "Felicjańska" ? :f_biggrin:

Felicjańska:
.
.
.
Bednarek

2. miejsce w III edycji Mam talent...

:ayfkm:

Przecież napisałem, że wysłałem ankiete... To chyba znaczy, że skorzystałem z google prawda? Sprawdziłeś w ogóle przed napisaniem posta?
Jakby mi się nie chciało wpisać w wyszukiwarkę to raczej bym na pytania nie odpowiedział..

P.S. Poszukałem tylko odpowiedzi na pytania, więc nawet po ankiecie nie wiedziałem co to za osoby :rolleyes:

Lynx33
PokerStrategist

Napisane przez Mooris

Napisane przez Lynx33

Pozdrawiam.

Lol.... no to chyba nie zrozumiałeś przekazu zabawy. Co za różnica, jakie będą pytania? W tej edycji są takie, a w następnej mogą być o kosmosie lub warzywnictwie szklarniowym - who cares. Cała zabawa polega na tym, aby umieć znaleźć odpowiednie rzeczy przez google.

Byqu: Pomysłów jest sporo, zobaczymy tylko, czy zabawa chwyci. Jeśli tak, to będą kolejne edycje :)

Urzekła mnie Twoja opowieść :f_tongue: Poza tym... przecież byłem delikatny? Nie chciałem rozwalać imprezy, po prostu niespecjalnie potrzebnie wtrąciłem, że wolałbym inną. Ludzie często tak robią to pomyślałem, że też mi się od święta wymsknie.

Good luck and have fun naturalnie!

kalachpl
PokerStrategist

Jak ktoś to rozwiązał bez googla to :facepalm: :facepalm:

imgoingtomirage
PokerStrategist

Ale hardcore, jak ktoś zna te odpowiedzi z głowy to szczerze gratuluje wiedzy na temat szołbiznesowych ploteczek :D.

Mooris Autor wątku
Mooris
PokerStrategist

hehe nie no, używanie googla wskazane :)

jak w przyszły weekend będą ciekawe pytania, to z chęcią wypełnię ankietę.

Thorek
Oldschool Grinder
Mooris Autor wątku
Mooris
PokerStrategist

No tak, bo wszystko w dziale gry i zabawy jest pokerowe :facepalm: :)