Myśle, że powinniśmy sie wspólnie spotkać wszyscy, cala druzyna pierscienia razem i omowic takie kwestie jak: kiedy gramy, co ile gramy, ile gramy, jakie postacie kto bierze itp. Bez wspolnego wspolpracy nie dojdziemy do konsensusu.. jezeli kazdy ma skype'a mozemy zrobic konferencje.. moj nick RUMBLEster, dodajcie mnie wszyscy i pogadamy.
To dobry pomysł. :-) A granie codzienne raczej odpada, bo studia wymagające mam. :/ To może w poniedziałek o 21 konferencja na skype?
Napisane przez PringerFint
To dobry pomysł.A granie codzienne raczej odpada, bo studia wymagające mam. :/ To może w poniedziałek o 21 konferencja na skype?
dla mnie spoko
do tego czasu postarajcie sie pododawac mnie na skype ;>
Panowie.. zglaszac się na Skype..
bysmy mieli liste i pojecia co jak gdzie kiedy ;>
Cóż wspólna konferencja wyszła jak wyszła, ja mógłbym się włączyć do gry gdzieś od czwartku-piątku. Napiszcie jak wy stoicie z czasem i kiedy moglibyśmy razem ustalić szczegóły na skype.
Coś nie piszecie kiedy macie czas.
Ja praktycznie kazdego dnia moge znaleźć czas (nie mylić z codziennie ;))
Niestety, ja nie posiadam oryginalnego diablo, więc granie na battle necie w moim przypadku nie przejdzie :<
Ja cały czas czekam na jakąś organizację, czas też mam prawie codziennie.
Mój skajp- pimpas670
Podziwiam was Panowie, kiedys w to gralem nawet do piekla doszedlem na single player ale dalej nie dalem rady
Ein89, jeżeli znajde to moge Ci pozyczyc klucza, ja i tak nie gram....
Cholera, Ein89 nie wiem czy to znajde, stare czasy, przegladam stare pliki i nie moge tych cholernych kluczy znalezc, sprobuje jutro jeszcze jak bede trzezwy